reklama
Zobaczymy bo jeszcze nie umówiona jutro dzwonięWitam wszystkie przyszłe mamy narazie widzę że każda po teście i czeka do wizyty, najwcześniej ma chyba @Malwa93 . Czekamy na dobre wiadomości, ja nie moge sie doczekać nastepnej wierzę że będzie już ❤
Ania95
Fanka BB :)
A powiedz jak długie masz cykle i kiedy ostatnia @? Maj to też piękny miesiąc nie martw się na zapas, póki nie ma niepokojących objawów wszystko będzie dobrze. Trochę długo musisz czekać na wizytę aby szybko zleciało i żebyś mogła być juz spokojnaJa chyba jednak też majowa mamą zostanę. Termin z OM wychodzi mi na 24 kwietnia i teraz miał być 7tydz+2dni ale wg USg było widać tylko pęcherzyk.Lekarz stwierdził że to 5 tydzień i mam przyjść za 3 tygodnie, bo tydzień szybciej jest na urlopie. Trochę się stresuje czy wszystko ok. Robiłam betehcg w sobotę i wynosiła 6300.
Sent from my POCO F2 Pro using Forum BabyBoom mobile app
szarcia
06.2009/01.2011
Do listopada tamtego roku miałam regularne co 31 dni, potem się coś rozregulowało, ale w czerwcu miałam 14 i w lipcu 14 i czekam na sierpień 14 a nie dostałam. Zatestowałam 21 sierpnia i były 2 wyraźne grube krechy. Działaliśmy 1 sierpnia więc jeśli licząc od tej daty to rzeczywiście jest 5 tydzień, ale zawsze dodaje się te 2 tygodnie do tego .
A powiedz jak długie masz cykle i kiedy ostatnia @? Maj to też piękny miesiąc [emoji7] nie martw się na zapas, póki nie ma niepokojących objawów wszystko będzie dobrze. Trochę długo musisz czekać na wizytę aby szybko zleciało i żebyś mogła być juz spokojna [emoji4]
Kujawsko - PomorskieZ jakich części PL jesteście dziewczyny?
Szałwia88
Fanka BB :)
ZachodniopomorskieKujawsko - Pomorskie
To tak jak ja według apkiMajowa mama się zgłasza. Termin 12.05
reklama
ŚląskieKujawsko - Pomorskie