witaj. U ciebie jest sam pecherzyk czy pęcherzyk żółtkowy też?.
Stresuje się tym moim usg że był sam pecherzyk. Mam nadzieję że za 2 tyg już fasolkę zobaczę ale to będą długie 2 tygodnie....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witaj. U ciebie jest sam pecherzyk czy pęcherzyk żółtkowy też?.
Stresuje się tym moim usg że był sam pecherzyk. Mam nadzieję że za 2 tyg już fasolkę zobaczę ale to będą długie 2 tygodnie....
Tez mam tylozgiecie i też czuje plecy. Przy porodach oporowo, miesiączki zawsze plecy.To mnie nie boli brzuch tylko właśnie plecy, tam na dole. Tylko, że ja mam tyłozgięcie macicy, więc to może dlatego Dokładnie w miejscu gdzie podczas porodu miałam bóle krzyżowe teraz też cały czas czuję ucisk, to chyba znak, że przy kolejnym porodzie jeśli dojdzie do SN to mnie bóle krzyżowe nie ominą
Ewonia... No to będziemy ryczące 40 tki - przy porodzieTrzymam kciuki i gratuluję ❤
Gratuluję ❤ ps Ja też mam 39 (przy porodzie będzie już 40...), ale ostatnio czuję się na 49... Nie mam siły
Ps2 Ale się cieszę, że już nie jestem sama "taka dojrzała"
Piękna niespodzianka gratuluję ❤
Też się zastanawiam no ale to chyba tak, jakbym miała np 4 razy jedno z nich, a ktoś tu też tak ma
Nie wiem... Ale ufam mojej dziwnej pani doktor, bo ma tytuł profesora, jest ordynatorem, więc już przeszła dużo różnych przypadków
Ps A najbardziej się cieszę, że mam polocard wiem, że to głupie, ale tak się boję o to serduszko, żeby się nie powtórzyło to sprzed roku, że jak myślę, że zacznę to łykać, to już będzie dobrze
Witam widzę że takich jak my mam też sporo - miłoHej!
Witaj w gronie wielodzietnych ja czekam na 4!
Mnie tak odrzucało od wszystkiego tylko w ciąży biochemicznej. Barszcz jak gotowałam to z zatkanym nosem dosłownie. Nie mam pojęcia dlaczego. W pierwszej ciąży i teraz w tej nie odrzuca mnie od niczego. Jem wszystko, nie mam zgagi A poprzednio miałam. Mam bardzo wyczulony węch i bardziej mi to przeszkadza. Ale od niczego mnie nie odrzuca. Któraś z Was też tak ma ?Mi też lekarz przepisał bez jakichkolwiek badań ☺ Może tak zapobiegawczo lub ze względu na moją małą nadżerkę hmmWłaśnie kapuśniak dzisiaj zrobiłam dla mojego majstra, bo mnie sam zapach odpycha
Pęcherzyk ciążowy. Lekarz powiedział wyraźnie - ciąża jest, widzimy się za 2 tygodnie i wszystko już będzie wyraźniejsze...Czyli też sam pecherzyk? Nic mi nie mówi ten opis
Ja tez bylam w 5tygodniu i też pęcherzyk. Teraz czekam do następnej wizyty. To podobno normalne na tak wczesnym etapiePęcherzyk ciążowy. Lekarz powiedział wyraźnie - ciąża jest, widzimy się za 2 tygodnie i wszystko już będzie wyraźniejsze...
Dostałam luteinę dopochwowa i teraz w sobotę kolejna wizyta... No nie spodziewałam się niczego innego w 5 tygodniu na usg... Ale wydaje mi się, że to normalne.