reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

witaj. U ciebie jest sam pecherzyk czy pęcherzyk żółtkowy też?.
Stresuje się tym moim usg że był sam pecherzyk. Mam nadzieję że za 2 tyg już fasolkę zobaczę ale to będą długie 2 tygodnie....

Załączniki

• IMG_20200924_210215.jpg
    IMG_20200924_210215.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 65
reklama
To mnie nie boli brzuch tylko właśnie plecy, tam na dole. Tylko, że ja mam tyłozgięcie macicy, więc to może dlatego 🤔 Dokładnie w miejscu gdzie podczas porodu miałam bóle krzyżowe teraz też cały czas czuję ucisk, to chyba znak, że przy kolejnym porodzie jeśli dojdzie do SN to mnie bóle krzyżowe nie ominą :o
Tez mam tylozgiecie i też czuje plecy. Przy porodach oporowo, miesiączki zawsze plecy.

Trzymam kciuki i gratuluję ❤

Gratuluję ❤ ps Ja też mam 39 (przy porodzie będzie już 40...), ale ostatnio czuję się na 49... Nie mam siły 😂
Ps2 Ale się cieszę, że już nie jestem sama "taka dojrzała" 😁

Piękna niespodzianka 😍 gratuluję ❤

Też się zastanawiam 🤔 no ale to chyba tak, jakbym miała np 4 razy jedno z nich, a ktoś tu też tak ma 🤔
Nie wiem... Ale ufam mojej dziwnej pani doktor, bo ma tytuł profesora, jest ordynatorem, więc już przeszła dużo różnych przypadków 🙂

Ps A najbardziej się cieszę, że mam polocard 😉 wiem, że to głupie, ale tak się boję o to serduszko, żeby się nie powtórzyło to sprzed roku, że jak myślę, że zacznę to łykać, to już będzie dobrze 🤦‍♀️😁
Ewonia... No to będziemy ryczące 40 tki - przy porodzie 😉

Mi też lekarz przepisał bez jakichkolwiek badań ☺ Może tak zapobiegawczo lub ze względu na moją małą nadżerkę hmm🤔Właśnie kapuśniak dzisiaj zrobiłam dla mojego majstra, bo mnie sam zapach odpycha 😀
Mnie tak odrzucało od wszystkiego tylko w ciąży biochemicznej. Barszcz jak gotowałam to z zatkanym nosem dosłownie. Nie mam pojęcia dlaczego. W pierwszej ciąży i teraz w tej nie odrzuca mnie od niczego. Jem wszystko, nie mam zgagi A poprzednio miałam. Mam bardzo wyczulony węch i bardziej mi to przeszkadza. Ale od niczego mnie nie odrzuca. Któraś z Was też tak ma ?

Czyli też sam pecherzyk? Nic mi nie mówi ten opis
Pęcherzyk ciążowy. Lekarz powiedział wyraźnie - ciąża jest, widzimy się za 2 tygodnie i wszystko już będzie wyraźniejsze...
Dostałam luteinę dopochwowa i teraz w sobotę kolejna wizyta... No nie spodziewałam się niczego innego w 5 tygodniu na usg... Ale wydaje mi się, że to normalne. 🙂

J
Pęcherzyk ciążowy. Lekarz powiedział wyraźnie - ciąża jest, widzimy się za 2 tygodnie i wszystko już będzie wyraźniejsze...
Dostałam luteinę dopochwowa i teraz w sobotę kolejna wizyta... No nie spodziewałam się niczego innego w 5 tygodniu na usg... Ale wydaje mi się, że to normalne. 🙂
Ja tez bylam w 5tygodniu i też pęcherzyk. Teraz czekam do następnej wizyty. To podobno normalne na tak wczesnym etapie

reklama
Do nas przyszła już koszulka dla synka i moj M. Się upiera żeby pojechać na obiad do rodziców i już im powiedzieć w weekend. A mamy też dobra okazję bo moja bratowa ma urodziny i zaprasza nas na kawę we wtorek.
Ale ja chciałam wstępnie powiedzieć po wizycie żeby być pewna.
Nikomu jeszcze nie powiedziałam nawet koleżance :)

Do góry