reklama
Witam. U mnie identycznie. Też termin na 22 mają i Om 15.08 i też 3 ciazaWitam Was wszystkie po nadrobieniu i ja chętnie dołącze. OM 15.08 termin z apki na 22 maja a pierwsza wizyta za tydzień. O mnie kilka słów to moja trzecia ciąża a pochodzę z okolic Radomia
Szałwia88
Fanka BB :)
Jak masz umowę o pracę muszą Ci przedłużyć do dnia porodu. L4 nie ma wpływuDziewczyny orientuje się któraś jak to wygląda. Mam umowę w pracy do końca lutego czy jakbym poszła już teraz na l4 to będę mieć prEdluzona umowę do dnia porodu i macierzyński? Czy kiedy wezmę l4 to nie ma nic do rzeczy?
DigiDagi
Zaciekawiona BB
Mam dokładnie tak samo wizytę mam za tydzień doczekać się nie mogę czy już usłyszę serduszkoHej dziewczyny [emoji4] czytam o Waszych objawach i się czuje tak jakbym wgl w ciąży nie była. Oprócz tego że bolą mnie cycki to bym wgl nie pamiętała ze w ciąży jestem [emoji12] w porównaniu do pierwszej ciąży w ten czuje się zdecydowanie lepiej, mam lepszy apetyt, nie mdli mnie na widok wszystkiego i mam w miarę dużo Energi w ciągu dnia. Sama teraz myślę czy to dobrze czy źle [emoji28] a wizyta dopiero za 2, 5 tyg [emoji19]
Witamy też mam tak samo termin i OM 15.08 Ale wizyta dopiero na początku października I jakoś się dziwię że spokojnie sobie czekam wogóle się nie niecierpliwie. Na test też tak spokojnie czekałam mam synka, druga to biochemiczna takze tez jestem w 3 ciazy powodzeniaWitam Was wszystkie po nadrobieniu i ja chętnie dołącze. OM 15.08 termin z apki na 22 maja a pierwsza wizyta za tydzień. O mnie kilka słów to moja trzecia ciąża a pochodzę z okolic Radomia
Tak jak u mnieWitam. U mnie identycznie. Też termin na 22 mają i Om 15.08 i też 3 ciaza
KarolaHoPe31
Zaangażowana w BB
Oo muszę go poszukać w takim razieodkryłam dziś jogurt ze śliwki 0% tłuszczu i chyba problem zaparć się rozwiązuje
dadzi
Moderatorka
Tak, w dwóch jednostkach miałam podane.Bo to inne jednostki. po przeliczeniu będzie tak samo. Najczęściej w ng podaje.
Do dnia porodu. Z dniem porodu konczy się umowa i nie masz macierzyńskiego. Chyba, ze pracodawcy przedłuży Ci umowe. Chyba, ze cos teraz się zmieniło. Ja tak miałam w pierwszej ciąży. Ale to było 14 lat temuDziewczyny orientuje się któraś jak to wygląda. Mam umowę w pracy do końca lutego czy jakbym poszła już teraz na l4 to będę mieć prEdluzona umowę do dnia porodu i macierzyński? Czy kiedy wezmę l4 to nie ma nic do rzeczy?
dadzi
Moderatorka
Hejka! Witaj w gronie wielodzietnych. Ja będę miała (mam nadzieję) 4!Witam Was wszystkie po nadrobieniu i ja chętnie dołącze. OM 15.08 termin z apki na 22 maja a pierwsza wizyta za tydzień. O mnie kilka słów to moja trzecia ciąża a pochodzę z okolic Radomia
reklama