reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

Ja w piątek nie dowierzałam jak byłam na usg. Przyszedł chwilowy strach, a teraz już jest radość [emoji4]
Ja idę na pierwszą wizytę 8 października, bardzo chciałabym zobaczyć 2 zarodki [emoji3059] jeśli będzie jeden to też będzie cudownie [emoji3590]

Dziewczyny czy wy też tak macie że nie dowierzacie w tą ciążę? Nie wiem dlaczego ale czasami to mi się wydaje tak jakby jej nie było. Wiem że ten zarodek we mnie jest a równocześnie wydaje mi się taki odległy.. Nie mogę się doczekać aż zobaczę go na usg i to wszystko stanie się bardziej realne [emoji3590]

reklama
Ja idę na pierwszą wizytę 8 października, bardzo chciałabym zobaczyć 2 zarodki [emoji3059] jeśli będzie jeden to też będzie cudownie [emoji3590]

Dziewczyny czy wy też tak macie że nie dowierzacie w tą ciążę? Nie wiem dlaczego ale czasami to mi się wydaje tak jakby jej nie było. Wiem że ten zarodek we mnie jest a równocześnie wydaje mi się taki odległy.. Nie mogę się doczekać aż zobaczę go na usg i to wszystko stanie się bardziej realne [emoji3590]
Ja mam znów na odwrót. Widzę po swoim ciele że się zmieniło i chociaż na usg jeszcze nie byłam to czuję się jak baba w ciąży. I ten biały śluz jest go pelno

Ja to mam takie huśtawki nastrojów. Raz mi się wydaje że tym razem musi być wszystko ok a zaraz potem myślę jak raz serduszko przestało bić to teraz też tak może byc. Taka wielka niewiadomą. Bóle podbrzusza, brak bólu piersi i uczucie jakby coś leciało rozkminiam na wszystkie strony

Ja wcześniejszymi chyba bardziej czułam i przeżywałam, a teraz mimo że widziałam na USG to jakoś tak tego nie odczuwam emocjonalnie, czekam aż trochę brzusio urośnie i będę czuć ruchy To już będzie TO 🤣😊

Ja wcześniejszymi chyba bardziej czułam i przeżywałam, a teraz mimo że widziałam na USG to jakoś tak tego nie odczuwam emocjonalnie, czekam aż trochę brzusio urośnie i będę czuć ruchy To już będzie TO [emoji1787][emoji4]
Też się nie mogę doczekać ruchów [emoji3590] chociaż pod koniec stają się już nieco dokuczliwe ale na początku to łaskotanie i stukanie jest mega [emoji16] w poprzedniej ciąży ruchy poczułam w 17 tyg

Też się nie mogę doczekać ruchów [emoji3590] chociaż pod koniec stają się już nieco dokuczliwe ale na początku to łaskotanie i stukanie jest mega [emoji16] w poprzedniej ciąży ruchy poczułam w 17 tyg
Jak ja Wam zazdroszczę że mieliście o takich rzeczach . Ja przez te mdłości w ogóle nie umiem się cieszyć:(

reklama
Ja w poprzedniej już w 16, założyłam.na szybko jeansy już ciesne i jakby mi córka dała znać że ma.za.ciasno i mam zdejmować te spodnie 🤣 ja mimo tego złego samopoczucia pod koniec ciąży i tych kopniakow lubię "być ciąży " 😍

Do góry