reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

Ja w piątek nie dowierzałam jak byłam na usg. Przyszedł chwilowy strach, a teraz już jest radość [emoji4]
Ja idę na pierwszą wizytę 8 października, bardzo chciałabym zobaczyć 2 zarodki [emoji3059] jeśli będzie jeden to też będzie cudownie [emoji3590]

Dziewczyny czy wy też tak macie że nie dowierzacie w tą ciążę? Nie wiem dlaczego ale czasami to mi się wydaje tak jakby jej nie było. Wiem że ten zarodek we mnie jest a równocześnie wydaje mi się taki odległy.. Nie mogę się doczekać aż zobaczę go na usg i to wszystko stanie się bardziej realne [emoji3590]

reklama
Ja idę na pierwszą wizytę 8 października, bardzo chciałabym zobaczyć 2 zarodki [emoji3059] jeśli będzie jeden to też będzie cudownie [emoji3590]

Dziewczyny czy wy też tak macie że nie dowierzacie w tą ciążę? Nie wiem dlaczego ale czasami to mi się wydaje tak jakby jej nie było. Wiem że ten zarodek we mnie jest a równocześnie wydaje mi się taki odległy.. Nie mogę się doczekać aż zobaczę go na usg i to wszystko stanie się bardziej realne [emoji3590]
Ja mam znów na odwrót. Widzę po swoim ciele że się zmieniło i chociaż na usg jeszcze nie byłam to czuję się jak baba w ciąży. I ten biały śluz jest go pelno

Ja to mam takie huśtawki nastrojów. Raz mi się wydaje że tym razem musi być wszystko ok a zaraz potem myślę jak raz serduszko przestało bić to teraz też tak może byc. Taka wielka niewiadomą. Bóle podbrzusza, brak bólu piersi i uczucie jakby coś leciało rozkminiam na wszystkie strony

Ja wcześniejszymi chyba bardziej czułam i przeżywałam, a teraz mimo że widziałam na USG to jakoś tak tego nie odczuwam emocjonalnie, czekam aż trochę brzusio urośnie i będę czuć ruchy To już będzie TO 🤣😊

Ja wcześniejszymi chyba bardziej czułam i przeżywałam, a teraz mimo że widziałam na USG to jakoś tak tego nie odczuwam emocjonalnie, czekam aż trochę brzusio urośnie i będę czuć ruchy To już będzie TO [emoji1787][emoji4]
Też się nie mogę doczekać ruchów [emoji3590] chociaż pod koniec stają się już nieco dokuczliwe ale na początku to łaskotanie i stukanie jest mega [emoji16] w poprzedniej ciąży ruchy poczułam w 17 tyg

Też się nie mogę doczekać ruchów [emoji3590] chociaż pod koniec stają się już nieco dokuczliwe ale na początku to łaskotanie i stukanie jest mega [emoji16] w poprzedniej ciąży ruchy poczułam w 17 tyg
Jak ja Wam zazdroszczę że mieliście o takich rzeczach . Ja przez te mdłości w ogóle nie umiem się cieszyć:(

reklama
Ja w poprzedniej już w 16, założyłam.na szybko jeansy już ciesne i jakby mi córka dała znać że ma.za.ciasno i mam zdejmować te spodnie 🤣 ja mimo tego złego samopoczucia pod koniec ciąży i tych kopniakow lubię "być ciąży " 😍

Do góry