reklama
Szałwia88
Fanka BB :)
U mnie zależy od dnia, raz lepiej raz gorzej czasem ogólne oslabienie, mdlosci senność, rzadziej bóle brzucha. Bol cycow cały czas praktycznie chociaż były dni że jakby przestały i zmalaly dzisiaj ok 2 w nocy obróciłam się na drugi bok i czuje mrowienie na biodrze myślę sobie jakieś skurcze. Magnez trzeba zacząć brać ale tak cały czas jakby robak podnoszę się po ciemku kołdrą i widzę jak coś czarnego się porusza. Zapałem światło już przestraszona A ja miałam pod tułkiem mała jaszczurke....budzę męża żebyś ue jej pozbył myślę sobie dobrze że mi nie wpadł w do buzi albo gdzie indziej....efekty otwartego balkonu przez pół dnia.Cześć dziewczyny jak tam wasze objawy? Dużo ich czy na spokojnie?
A ja myślałam, że chodzi o ewentualne wstrząsy, np. zjazd z niskiego krawężnika, czy kostka brukowaJa czasami jezdze. To chodzi bardziej o ewentualny upadek a nie wysilek
Mimi1987
O matko, chyba bym zawału dostała!! nie boję się jaszczurek ogólnie, ale w łóżku? Nie, dzięki kiedyś zgniotłam plecami w łóżku wielkiego pająka kątnika. W taką histerię jeszcze nigdy nie wpadłam jak wtedyU mnie zależy od dnia, raz lepiej raz gorzej czasem ogólne oslabienie, mdlosci senność, rzadziej bóle brzucha. Bol cycow cały czas praktycznie chociaż były dni że jakby przestały i zmalaly dzisiaj ok 2 w nocy obróciłam się na drugi bok i czuje mrowienie na biodrze myślę sobie jakieś skurcze. Magnez trzeba zacząć brać ale tak cały czas jakby robak podnoszę się po ciemku kołdrą i widzę jak coś czarnego się porusza. Zapałem światło już przestraszona A ja miałam pod rynkiem mała jaszczurke....budzę męża żebyś ue jej pozbył myślę sobie dobrze że mi nie wpadł w do buzi albo gdzie indziej....efekty otwartego balkonu przez pół dnia.
Szałwia88
Wielkosci kciuka była,mała że rak powiem dziecko. Bardziej bym szalała jakby to był właśnie pająk. Też kiedyś się po mnie przebiegł i zapakalam światło. W koło domu ogrod i pełno krzaków są też zaskronce padalce, muszę przejrzeć chatę przed snem robi się chlodno to wszystko może do domu wejść.O matko, chyba bym zawału dostała!! nie boję się jaszczurek ogólnie, ale w łóżku? Nie, dzięki kiedyś zgniotłam plecami w łóżku wielkiego pająka kątnika. W taką histerię jeszcze nigdy nie wpadłam jak wtedy
Mimi1987
Taaak, to jest właśnie minus mieszkania w domku, ale chyba jedynyWielkosci kciuka była,mała że rak powiem dziecko. Bardziej bym szalała jakby to był właśnie pająk. Też kiedyś się po mnie przebiegł i zapakalam światło. W koło domu ogrod i pełno krzaków są też zaskronce padalce, muszę przejrzeć chatę przed snem robi się chlodno to wszystko może do domu wejść.
mangusta87
ja mam mega tkliwosc piersi oraz takie ciągnięcie w podbrzuszu
no i zaparcia juz 4 bez toalety
no i zaparcia juz 4 bez toalety
reklama