Ja sobie obliczyłam znając datę ostatniego @. A że akurat mój mąż postanowił mnie zaskoczyc to po wszystkim sprawdziłam w który to dzień się wstrzelił i idealnie przed owulacja. Ja myślałam że gdzieś dopiero za rok się postaramy i maszJa nawet nie wiem kiedy miałam owulacje , ostatnia miesiączke mialam 1 czerwca , a zaszlam w ciążę gdzieś w połowie sierpnia
reklama
beaciaaa
Fanka BB :)
U nas z chińskiego syn miał być córką Z opinii, ze córki robi się przed owulacja to tez teoretycznie powinnismy mieć córkę ;p
Teraz z chińskiego wychodzi syn, w ciąże zaszłam 3 dni przed owulacja Generalnie oby było zdrowe, ale bardzo bardzo chciałabym córeczkę. Syn chcialby bliźniaki- brata i siostrę, a mąż twierdzi ze bedzie kolejny chłopak
Ja jestem z granicy kujawsko- pomorskiego i warmiński- mazurskiego
Teraz z chińskiego wychodzi syn, w ciąże zaszłam 3 dni przed owulacja Generalnie oby było zdrowe, ale bardzo bardzo chciałabym córeczkę. Syn chcialby bliźniaki- brata i siostrę, a mąż twierdzi ze bedzie kolejny chłopak
Ja jestem z granicy kujawsko- pomorskiego i warmiński- mazurskiego
Je jestem z woj. łódzkiego, mieszkam dokładnie w połowie drogi między Warszawą a Łodzią.
Też chciałam zerknąć na ten chiński kalendarz, ale nie mam zielonego pojęcia kiedy była owulacja, więc nic się nie dowiem. Ale... czuję, że u mnie będzie drugi chłopiec. Najbardziej podobają mi się imiona te na literę "M". W domu mam Miłosza, a teraz myślę nad Maksymilian lub Mieszko, ale mężowi coś w obu nie pasuje ;/ Jak już będzie znana płeć to się będziemy bardziej zastanawiać.
Też chciałam zerknąć na ten chiński kalendarz, ale nie mam zielonego pojęcia kiedy była owulacja, więc nic się nie dowiem. Ale... czuję, że u mnie będzie drugi chłopiec. Najbardziej podobają mi się imiona te na literę "M". W domu mam Miłosza, a teraz myślę nad Maksymilian lub Mieszko, ale mężowi coś w obu nie pasuje ;/ Jak już będzie znana płeć to się będziemy bardziej zastanawiać.
mangusta87
U mnie maz tez marzy o chłopcu
Mania2107
Zaciekawiona BB
Za rok już bedzie dzidziuś i będziecie się cieszyćJa sobie obliczyłam znając datę ostatniego @. A że akurat mój mąż postanowił mnie zaskoczyc to po wszystkim sprawdziłam w który to dzień się wstrzelił i idealnie przed owulacja. Ja myślałam że gdzieś dopiero za rok się postaramy i masz
A jeszcze widziałam, że pisałyście o tym kiedy powiedzieć najbliższym o ciąży. Ja mam tutaj drobny problem ;/ Zawsze byłam zwolenniczką tego, żeby mówić później, w już nieco bardziej zaawansowanej ciąży (na pewno po 12 tygodniu, w pierwszej powiedzieliśmy w 14t). Tymczasem moja siostra ma termin porodu na początek listopada i w sumie się zastanawiam jak się powinno powiedzieć. Czy jeszcze przed jej porodem czy już po ... wiecie tak po prostu chciałabym, żeby do końca zarówno ona jak i rodzice moi, czyli dziadkowie dziecka byli skupieni na jej dziecku i jej szczęściu, a nie się już rozmieniali na drobne i myśleli o tym, że będzie kolejny mniejszy bobas w przyszłym roku. Ale też do polowy listopada czy później może być trudno ukryć. Wy jak byście zrobiły?
Pewnie tak ale dom się narazie buduje i teraz chłop będzie musiał przyspieszyćZa rok już bedzie dzidziuś i będziecie się cieszyć
Chce_byc_mama_wielu
Ciężko nadrobić posty u mnie przeziębienia. Najgorzej, że niemowlak ma katar ;/ Mnie ciąża już dokucza od strony układu pokarmowego. Najgorzej Dziewczyny czy to możliwe, ze porodzie i przy kp owulacja mogla byc nawet 28dc? Bo gdyby termin z om mi się pokrył bylabym już w 8 tyg a tak dopiero 6. No ale skoro jest zarodek na razie się cieszę Ja bym chciała drugą dziewczynkę. Ale.najważniejsze, żeby było zdrowe i donoszoneTeraz sobie myślę, ze nie ma opcji innej niż taka, że co wizytę będzie dobrze, chociaż już mam nawet strach przed prenatalnymi, bo z córka miała markery wad genetycznych.
Chce_byc_mama_wielu
Jej, też bym chciała dom albo nowe mieszkanie. Na razie czekamy na poczatek roku na premię męża, żeby do wkładu dozbierać. Ale ogólnie ciężko z kredytem:/Pewnie tak ale dom się narazie buduje i teraz chłop będzie musiał przyspieszyć
reklama
Przypomnij ile masz lat ? jaki świat jest mały kto wie może się znamyNo coś Ty . Ja pochodzę ze Strzałkowa ale mieszkam we Wrześnii [emoji23][emoji23]