mangusta87
Fanka BB :)
A jest ktoś wogole ze słaska
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam Poznań od siebie na zachód dokładnie SłupcaWidzę sporo mamuś z wielkopolski . Ja również . Do Poznania mam około 50 km.
@Eryka25 a Ty w którą stronę te 70 km?
To widze ze bardzo podobnie mamy, my się staraliśmy teraz prawie rok ale nie wychodziło więc odpuścilismy... No ale sie udałoZ pierwszym staraliśmy się 3lata żeby wyszło. Też miałam nieregularny okres. Brałam duphaston . Jak miałam tabletki miałam okres a jak miałam je odstawić na jakiś czas okres znikał. I w końcu w lutym kończyłam ostatnie opakowanie i udało się. A teraz to szok że dwie kreski. Okres miałam 30kwietnia . Pod koniec sierpnia na kontroli powiedział tylko "tu jest gotowy pęcherzyk ale do miesiąca będzie okres" i tu w pon 2krechy
No coś Ty . Ja pochodzę ze Strzałkowa ale mieszkam we Wrześnii [emoji23][emoji23]Ja mam Poznań od siebie na zachód dokładnie Słupca
Do Wrocławia aż tak daleko nie mamJa dolny Śląsk pod Wrocławiem. Mi z chińskiego wychodzi dziewczynka.