Jeanetttte
Fanka BB :)
Dziewczyny w którym tyg ciąży byłyście na pierwszej wizycie i co było widać?
Ja byłam w 5t2d i serduszko puk puk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej! Jak miło, że pamiętasz u mnie na dobrze, czuję się gorzej . Jutro man wizytę powinnam być jakoś w 7 + coś także zobaczymy. Ostatnio na usg był tylko pęcherzyk i ciałko żółte także jutro coś musi tam być A co u Ciebie?@Martxx1 co u Ciebie?
To jesteśmy w tej samej sytuacji, tylko ja wizytę mam w czwartek. No jutro to już na pewno zobaczysz serduszko ❤. Mnie złapało przeziębienie, zatoki. A do tego dochodzą mdłości i zmuszanie się do jedzenia. Naazie to chudnę a nie tyjeHej! Jak miło, że pamiętasz u mnie na dobrze, czuję się gorzej . Jutro man wizytę powinnam być jakoś w 7 + coś także zobaczymy. Ostatnio na usg był tylko pęcherzyk i ciałko żółte także jutro coś musi tam być A co u Ciebie?
O kochana! Ja dziś katar nie do zniesienia, ból gardła i na koniec dnia, żeby było mało wymiotował ma jak kot. Tragedia...To jesteśmy w tej samej sytuacji, tylko ja wizytę mam w czwartek. No jutro to już na pewno zobaczysz serduszko ❤. Mnie złapało przeziębienie, zatoki. A do tego dochodzą mdłości i zmuszanie się do jedzenia. Naazie to chudnę a nie tyje
Udało Ci się dostać darmową heparyne ?Ja również po USG . Wg USG 5t2d . Jest pecherzyk i zaczęło się pojawiać coś w srodku ,chyba zarodek . Wizyte mam za 2 tyg u tej Pani doktor . Mam heparynę, luteinę 2x dziennie i Acard mam brać 75g
Mnie też dopadly zawroty głowy w ciągu dnia mam tak kilka razy. Na szczęście do jedzenia mnie nie ciągnie. Pamiętam że w ciąży biochemicznej ok 5t miałam tak że mnie mdlilo musialam cos zjesc. Moze jeszcze przyjdzie.Oj dziewczyny chwilę mnie nie było a tu tyle stron do nadrobienia
Ja mam wizytę dopiero 29, więc stresik jeszcze trochę będzie.
Od wczoraj męczą mnie mega mdłości. Jedynie jedzenie przynosi ulgę, ale nie mogę jeść 24/h bo za chwilę to bym się nie ruszyła. I te zawroty głowy, ktoś coś?
To tak jak ja cheesburgera z maca. Tak mi było nie dobrze na żołądku że w samochodzie nie mogłam usiedziec.Też byłam dzisiaj na pizzy niestety pizza teraz odpada, bo po jednym kawałku już coś na żołądku czułam, a że jestem bardzo za pizzą to drugi kawałek też zjadłam i to był zły pomysł, bo tak mnie męczył żołądek, że szok.. Przed ciążą zjadłam z mężem na pół dużej i było ok
Ze tez musiało się to przytrafić. To życzę dużo zdrowia a jutro samych pięknych przeżyć ❤O kochana! Ja dziś katar nie do zniesienia, ból gardła i na koniec dnia, żeby było mało wymiotował ma jak kot. Tragedia...