reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

reklama
Hej! Jak miło, że pamiętasz 🥰 u mnie na dobrze, czuję się gorzej 😜😜. Jutro man wizytę powinnam być jakoś w 7 + coś także zobaczymy. Ostatnio na usg był tylko pęcherzyk i ciałko żółte także jutro coś musi tam być 😜A co u Ciebie?
To jesteśmy w tej samej sytuacji, tylko ja wizytę mam w czwartek. No jutro to już na pewno zobaczysz serduszko ❤. Mnie złapało przeziębienie, zatoki. A do tego dochodzą mdłości i zmuszanie się do jedzenia. Naazie to chudnę a nie tyje 🙄

To jesteśmy w tej samej sytuacji, tylko ja wizytę mam w czwartek. No jutro to już na pewno zobaczysz serduszko ❤. Mnie złapało przeziębienie, zatoki. A do tego dochodzą mdłości i zmuszanie się do jedzenia. Naazie to chudnę a nie tyje 🙄
O kochana! Ja dziś katar nie do zniesienia, ból gardła i na koniec dnia, żeby było mało 🤢🤢🤢 wymiotował ma jak kot. Tragedia...

Ja również po USG . Wg USG 5t2d . Jest pecherzyk i zaczęło się pojawiać coś w srodku ,chyba zarodek . Wizyte mam za 2 tyg u tej Pani doktor . Mam heparynę, luteinę 2x dziennie i Acard mam brać 75g
Udało Ci się dostać darmową heparyne ?
Oj dziewczyny chwilę mnie nie było a tu tyle stron do nadrobienia😁
Ja mam wizytę dopiero 29, więc stresik jeszcze trochę będzie.
Od wczoraj męczą mnie mega mdłości. Jedynie jedzenie przynosi ulgę, ale nie mogę jeść 24/h bo za chwilę to bym się nie ruszyła. I te zawroty głowy, ktoś coś?
Mnie też dopadly zawroty głowy w ciągu dnia mam tak kilka razy. Na szczęście do jedzenia mnie nie ciągnie. Pamiętam że w ciąży biochemicznej ok 5t miałam tak że mnie mdlilo musialam cos zjesc. Moze jeszcze przyjdzie.
Też byłam dzisiaj na pizzy☺️ niestety pizza teraz odpada, bo po jednym kawałku już coś na żołądku czułam, a że jestem bardzo za pizzą to drugi kawałek też zjadłam i to był zły pomysł, bo tak mnie męczył żołądek, że szok.. Przed ciążą zjadłam z mężem na pół dużej i było ok 😁
To tak jak ja cheesburgera z maca. Tak mi było nie dobrze na żołądku że w samochodzie nie mogłam usiedziec.

O kurde to już nas jest z piątka alba szóstka z heparyną. Jak sobie radzicie z zastrzykami ?
Mnie dziś wyszedł siniak delikatny po wczorajszym ukłuciu, za to bardzo boli.
A dziś już miałam gorzej się nakłuć Ale co miałam zrobić 😥

reklama
Kobietki bolą was piersi? Mnie meeeega szczególnie gdy są "na luzie", a rano broń boziu dotknąć 😰 Macie jakiś sposób, żeby mniej bolało?

Do góry