reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

Oj dziewczyny chwilę mnie nie było a tu tyle stron do nadrobienia😁
Ja mam wizytę dopiero 29, więc stresik jeszcze trochę będzie.
Od wczoraj męczą mnie mega mdłości. Jedynie jedzenie przynosi ulgę, ale nie mogę jeść 24/h bo za chwilę to bym się nie ruszyła. I te zawroty głowy, ktoś coś?

reklama
Hej dziewczyny! Cieszę się że i ja mogę do Was dołączyć [emoji3590]
Ostatni raz tutaj byłam na październikowych mamach 2018 i szczerze nie myślałam że tak szybko tu wrócę [emoji28]
Test z dzisiaj czyli 25dc, 4 dni przed @ [emoji846] na dniach powtórzę zwykły testowy, aż jestem ciekawa jakie będą krechy.
IMG_20200914_174949.jpeg

Cześć dziewczyny , jestem w 7t5d termin ba początek maja , niestety plamie od 3 tygodni... wczoraj zaczęłam plamić ze skrzepami krwi pojechałam do szpitala , plamienie jest bardzo słabe ale raz na jakiś czas skrzep się pojawia ☹☹ Czy są tu jakieś dziewczyny plamiace ? Co mówią Wam wasi lekarze ? U mnie niestety nie widać przyczyny ☹
A przepisał Ci lekarz luteinę albo duphaston?
Plamienia mogą być spowodowane niskim poziomem progesteronu. Ja brałam w 2 poprzednich ciążach.

Cześć dziewczyny , jestem w 7t5d termin ba początek maja , niestety plamie od 3 tygodni... wczoraj zaczęłam plamić ze skrzepami krwi pojechałam do szpitala , plamienie jest bardzo słabe ale raz na jakiś czas skrzep się pojawia ☹️☹️ Czy są tu jakieś dziewczyny plamiace ? Co mówią Wam wasi lekarze ? U mnie niestety nie widać przyczyny ☹️
Moja bratowe miała.na początku takie obfite krwawienia. W szpitalu dali leki i dom i później znów to samo. Dopiero na USG 3d lekarz.stwierdzil łożysko przodujace i u niej to było przyczyną. Ale że wzrostem maleństwa podniosło się i plemienia ustały.

reklama
Laski wyluzujcie. Widać hormony górą;) ja zaraz idę na pizzę. Bo ciągle za mną chodzi. Miłego dnia:)

Też byłam dzisiaj na pizzy☺️ niestety pizza teraz odpada, bo po jednym kawałku już coś na żołądku czułam, a że jestem bardzo za pizzą to drugi kawałek też zjadłam i to był zły pomysł, bo tak mnie męczył żołądek, że szok.. Przed ciążą zjadłam z mężem na pół dużej i było ok 😁

Do góry