reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

Ja już też po wizycie, zarodek jest, serduszko jest, ale i tak wyszłam podłamana, bo jest i krwiak, pomimo Acardu i zastrzyków... Nie rozumiem skąd to się bierze... Dopiero teraz jak trochę ochłonęłam to zaczęłam się cieszyć, że jest serduszko, i że póki co maleństwo dobrze się rozwija 😊 Jednak pani doktor powiedziała, że nie wiadomo jeszcze w którą stronę to pójdzie. Mam odpoczywać, brać luteinę 2×2 i zjawić się u niej za tydzień we wtorek.

Załączniki

• 20200914_173050.jpg
    20200914_173050.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 96
reklama
Ja już też po wizycie, zarodek jest, serduszko jest, ale i tak wyszłam podłamana, bo jest i krwiak, pomimo Acardu i zastrzyków... Nie rozumiem skąd to się bierze... Dopiero teraz jak trochę ochłonęłam to zaczęłam się cieszyć, że jest serduszko, i że póki co maleństwo dobrze się rozwija 😊 Jednak pani doktor powiedziała, że nie wiadomo jeszcze w którą stronę to pójdzie. Mam odpoczywać, brać luteinę 2×2 i zjawić się u niej za tydzień we wtorek.
Pięknie ❤
Musi być dobrze, odpoczywaj i dbaj o siebie

Cześć dziewczyny , jestem w 7t5d termin ba początek maja , niestety plamie od 3 tygodni... wczoraj zaczęłam plamić ze skrzepami krwi pojechałam do szpitala , plamienie jest bardzo słabe ale raz na jakiś czas skrzep się pojawia ☹️☹️ Czy są tu jakieś dziewczyny plamiace ? Co mówią Wam wasi lekarze ? U mnie niestety nie widać przyczyny ☹️

Witam majoweczki :) Dołączam do waszego grona. Mamy synka 6 letniego, po drodze 2 poronienia(5 i 11tc). No i w końcu 2 kreski na teście :)! Po 7 miesiącach starania ❤ Termin pokazuje mi na 24.05. Wizyta u lekarza dopiero za 2 tygodnie a do tego czasu clexane, luteina i acard. Tym razem musi być dobrze, co nie 💪🏻
Trzymam kciuki ✊✊musi się udać masz racje ;) super podejście

Hej Dziewczyny,
Ja też po wizycie :) wg OM dziś 7t2d i termin na 1.05, ale wg USG dziś dopiero 6t4d i termin na 6.05. Widać już było bicie serca, ale nie słuchaliśmy tylko patrzyliśmy :) Następna wizyta za 4 tygodnie. W związku z tym, że pierwsze dziecko urodziłam po terminie (dopiero w 41+0 wywoływali poród) to zakładam, że i w tym przypadku "przenoszę", więc przyjmuje 6.05 za "termin" ;) .... jak będę mówiła rodzinie to też podam nie wcześniej niż ten 6.05, bo przy pierwszym porodzie to myślałam, że ich wszystkich pozabijam jak co dzień dzwonili i pytali czy już rodzę i kiedy wreszcie będę rodzić 😂

Cześć dziewczyny , jestem w 7t5d termin ba początek maja , niestety plamie od 3 tygodni... wczoraj zaczęłam plamić ze skrzepami krwi pojechałam do szpitala , plamienie jest bardzo słabe ale raz na jakiś czas skrzep się pojawia ☹️☹️ Czy są tu jakieś dziewczyny plamiace ? Co mówią Wam wasi lekarze ? U mnie niestety nie widać przyczyny ☹️
Moja koleżanka jest w 4 msc ciąży . Przez pierwsze dwa miesiące miała częste plamienia, bóle brzucha a z dzidzią wszystko dobrze. Jeszcze się to zdarza ale już rzadziej i mniej. Dużo wypoczywać i myśleć pozytywnie

reklama
Do góry