To faktycznie duży przyrost wagi w ciąży. Ja się muszę wziąć za siebie i swoją dietę ;(Dietę mam od dietetyka żeby dużo nie przytyć, ponieważ w każdej ciąży tylam po 35, 40 kg a teraz już dużo waże dlatego ginekolog mi zalecił dietę. Jeszcze nie mam ulozonej i narazie czekam . ale nie jem przez ten czas jakiś rzeczy bardzo kalorycznych
reklama
Mejb
Zaangażowana w BB
Wszystko super. Kamień spadł mi z serca z wyliczeń lekarza 5+5 ale z USG 6+4, więc wszytsko rozwija się prawidłowo. Maleństwo ma 9mm. Serduszka nie słuchaliśmy żeby nie zaszkodzić. Kolejna wizyta za 2 tyg. Tak się cieszę@Mejb jak tam?
Ze względu na mdłości i że w pierwszej ciąży poroniłam dostałam duphaston i zalecenie przejścia w pracy na home office a nawet propozycję od razu L4 ale muszę porozmawiać z kierownikiem.
Załączniki
Świetnie cieszymy się że wszystko się pięknie rozwija.Wszystko super. Kamień spadł mi z serca z wyliczeń lekarza 5+5 ale z USG 6+4, więc wszytsko rozwija się prawidłowo. Maleństwo ma 9mm. Serduszka nie słuchaliśmy żeby nie zaszkodzić. Kolejna wizyta za 2 tyg. Tak się cieszę
Ze względu na mdłości i że w pierwszej ciąży poroniłam dostałam duphaston i zalecenie przejścia w pracy na home office a nawet propozycję od razu L4 ale muszę porozmawiać z kierownikiem.
Mam pytanie czemu te wizyty odbywają się u Was co dwa tygodnie ? Ja W pierwszej ciąży widziałam się z lekarzem co 4 tygodnie. Zawsze l4 tak samo mi wypisywal.
Mejb
Zaangażowana w BB
Mi lekarka powiedziała że z powodu przebytego poronienia chciałaby mnie zobaczyć za 2 tyg dla spokoju a tak to będziemy się widzieć raz w miesiącu.Świetnie cieszymy się że wszystko się pięknie rozwija.
Mam pytanie czemu te wizyty odbywają się u Was co dwa tygodnie ? Ja W pierwszej ciąży widziałam się z lekarzem co 4 tygodnie. Zawsze l4 tak samo mi wypisywal.
Mam ten przywilej że moja mama pracuje tam gdzie ona przyjmuje więc możliwe że chce też bardziej mieć na oku
Super! Jak ja czekam na te Nasze wizyty i cieszę się z każdej dobrej wiadomości jak dzieckoWszystko super. Kamień spadł mi z serca z wyliczeń lekarza 5+5 ale z USG 6+4, więc wszytsko rozwija się prawidłowo. Maleństwo ma 9mm. Serduszka nie słuchaliśmy żeby nie zaszkodzić. Kolejna wizyta za 2 tyg. Tak się cieszę
Jeśli chodzi o mdłości to mój.maz się tak że mnie wczoraj nabijal że masakra ugotowałam rosół na porcji j szyi z indyka więc sobie rosołek.zjadlam A.ze lubię szyję to j kawałek opedzlowalam. Za ok 1,5 h moja młodsza mówi że chce szyję A ja gula w gardle i na sama.mysl mi niedobrze, mąż.musial jej dac bo mnie odrzucalo mimo że wcześniej jadłam
dadzi
Moderatorka
No tak nie powinno być.4? Spokojnie, u mnie nosy na kwinte bo drugie, juz? Co będzie z biedną dzidzia, czyli starszym półroczniakiem. Po prostu chyba tylko mi zależy na tym dziecku. W pierwszej ciąży byłam traktowana przesadnie, a teraz czuję się trochę jak zbrodniarz. Takie mam odczucia. Nikt nie będZie. chował moich dzieci i nie chce w sumie ani pieniedzy od nikogo ani biczego. Swoją drogą i tak przecież nic nie dostaje, oprocz jakis zaskorniaczkow i pieluch i ubranek jak się Mała urodzila. Nie rozumiem otoczenia. Jak teraz stracę ciążę, to poczekam może z rok i znowu się będziemy starac. A potem trzecie dziecko może się uda. Ludziom nic nie pasuje, ale nie rozumiem czemu rodzina zamoast wspierać to jeszcze doluje
Ja dzisiaj powiedziałam w pracy. Spoko, bez problemu. Trochę mi lepiej.
Ania95
Fanka BB :)
Piękny widoczekWszystko super. Kamień spadł mi z serca z wyliczeń lekarza 5+5 ale z USG 6+4, więc wszytsko rozwija się prawidłowo. Maleństwo ma 9mm. Serduszka nie słuchaliśmy żeby nie zaszkodzić. Kolejna wizyta za 2 tyg. Tak się cieszę
Haha ja ostatnio ugotowałam rosół i mowie ale niedobry, coś poszło nie tak.. Chłop przychodzi mówi że przesadzam, zjadł sam cały gar. Ja się nie podjęłam, odrzucało mnie.Jeśli chodzi o mdłości to mój.maz się tak że mnie wczoraj nabijal że masakra ugotowałam rosół na porcji j szyi z indyka więc sobie rosołek.zjadlam A.ze lubię szyję to j kawałek opedzlowalam. Za ok 1,5 h moja młodsza mówi że chce szyję A ja gula w gardle i na sama.mysl mi niedobrze, mąż.musial jej dac bo mnie odrzucalo mimo że wcześniej jadłam
reklama
Mimi1987
Fanka BB :)
Super, bardzo się cieszę To mamy podobnej wielkości maleństwa, zaraz napiszę co u mnie.Wszystko super. Kamień spadł mi z serca ❤ z wyliczeń lekarza 5+5 ale z USG 6+4, więc wszytsko rozwija się prawidłowo. Maleństwo ma 9mm. Serduszka nie słuchaliśmy żeby nie zaszkodzić. Kolejna wizyta za 2 tyg. Tak się cieszę ❤❤