reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

Większość leków tego typu (przeciwymiotne) jest na receptę i tu pojawia się pytanie czy lekarz był taki mądry, że taki lek wpisał czy to może taka mądra była dziewczyna która chciała przyjąć lek bez konsultacji z lekarzem, bo lek wcześniej brała np. babcia czy mama.
Ja nie napisałam że brałam ten lek, tylko lekarz dał próbki kilku tabletek . nie napisałam również że polecam ten lek . Nie czytałam o żadnych tabletkach przeciw wymiotnych bo dobrze się czuje. A nie napisałam po złości o tych tabletkach....

reklama
Hej, powiedzcie czy was tez tak ogromnie ssie w żołądku? Jem a czuje dalej głód, a już nie jestem w stanie więcej wcisnąć, bo psychicznie nie mam ochoty. Do tego mdłości, zawroty głowy i okropne zmęczenie.
To dopiero początek a mam dość mojego samopoczucia :(
Tak. Ssie mocno

Ja nie napisałam że brałam ten lek, tylko lekarz dał próbki kilku tabletek . nie napisałam również że polecam ten lek . Nie czytałam o żadnych tabletkach przeciw wymiotnych bo dobrze się czuje. A nie napisałam po złości o tych tabletkach....
Ani ja ani ona nie dyskutujemy o Twoim przypadku także spokojnie.

Dziewczyny mam wrażenie że tu strasznie sztywno na tym forum. Co się nie powie to od razu jest odbierane jako atak [emoji2296]

Ani ja ani ona nie dyskutujemy o Twoim przypadku także spokojnie.

Dziewczyny mam wrażenie że tu strasznie sztywno na tym forum. Co się nie powie to od razu jest odbierane jako atak [emoji2296]
Ja dopiero jestem dzisiaj pierwszy dzień, nie atakuje nikogo tylko wytłumaczyłam o co mi chodziło. Nawet nie wiedziałam że są takie leki i mogą być takie skutki brania tych leków. To moja trzecia ciąża nigdy nie potrzebowalam takiego czegoś :) zapisałam sie tu , ponieważ słyszałam ze jest super atmosfera i zawsze czegoś nowego można sie dowiedzieć. I się dowiedziałam:)

Pizza dobra rzecz :) ja mam zalecona dietę więc mogę pomarzyć :p
Jakaś konkretna ta dieta ? Bo ja mam dietę wątrobową Ale jeszcze jej do serca nie wzięłam :/ jem zdrowo i delikatnie Ale pije też dwie kawy dziennie i czasem smażony własny schab albo rybka. Wiem że lepiej byłoby z grilla albo pary Ale jem to co synowi ugotuje :)

reklama
Jakaś konkretna ta dieta ? Bo ja mam dietę wątrobową Ale jeszcze jej do serca nie wzięłam :/ jem zdrowo i delikatnie Ale pije też dwie kawy dziennie i czasem smażony własny schab albo rybka. Wiem że lepiej byłoby z grilla albo pary Ale jem to co synowi ugotuje :)
Dietę mam od dietetyka żeby dużo nie przytyć, ponieważ w każdej ciąży tylam po 35, 40 kg :oops::o a teraz już dużo waże dlatego ginekolog mi zalecił dietę. Jeszcze nie mam ulozonej i narazie czekam . ale nie jem przez ten czas jakiś rzeczy bardzo kalorycznych

Do góry