reklama
Jetkaa
Fanka BB :)
@MB91 kochana nie z Prokociemem na ten szpital nie powiem słowa złego.. Gdyby nie oni.. Chodzi o szpital wn którym rodzilam i o lekarza który mnie prowadził a on był z szpitala.. Wszystko było źle.. Od badań w czasie ciąży do porodu.. A wogole przeprowadzenie mojego porodu też było źle.. Są podobno okropne błędy które wykonali podczas porodu.
Kochana to badanie z tego co wiem nie jest refundowane. Jeszcze poczytam. Po dzwonię.. Wakacje chce spędzić bez stresowo.. Bo dwoje wakacji spędzałam w szpitalu. A te chce spędzić z synem żeby wakacje mu dobrze się kojarzyły.. Więc pogromadze informacje i zaczniemy działać w wrześniu. Bo rozmawialam z moim i faktycznie ciągle bysmy musieli gdzieś jechać. Więc najpierw pierwsze wspólne wakacje a później po odpoczynku dzialam
Kochana to badanie z tego co wiem nie jest refundowane. Jeszcze poczytam. Po dzwonię.. Wakacje chce spędzić bez stresowo.. Bo dwoje wakacji spędzałam w szpitalu. A te chce spędzić z synem żeby wakacje mu dobrze się kojarzyły.. Więc pogromadze informacje i zaczniemy działać w wrześniu. Bo rozmawialam z moim i faktycznie ciągle bysmy musieli gdzieś jechać. Więc najpierw pierwsze wspólne wakacje a później po odpoczynku dzialam
MB91
To jest bardzo dobre podejście @Jetkaa Odpocznijcie i cieszcie się sobą bo Wam się to należy jak nikomu innemu!!! Wiesz, że zawsze będę ciepło o Was myśleć i Wam życzyć jak najlepiej Gdybys potrzebowała jakiejś pomocy to mój numer masz Bardzo się cieszę, że jesteś powolutku gotowa na krok do przodu - będzie dobrze!!!
Cześć dziewczyny! Bunt dwulatka w pełni, laska pokazuje swój charakter i humory, ale myślę sobie że to jest raczej test dla mnie, bo ona za bardzo nie wie jak pokazać swoje emocje i też się w tym gubi. Nerwy swoją drogą, a jeszcze jestem po wycięciu jednego płata tarczycy to już wogole. @ Jetkaa jesteś silną kobietą i madra. Badanie kariotypu powinno pokazać czy coś jest nie tak. Te badania są strasznie drogie. Ja pracuję w laboratorium i widzę ile ludzie kasy zostawiają.
Jetkaa
Tak wiem ze to kosztuje.. Ale ja muszę mieć pewność że to nie w nas błąd.. Zrobimy badanie mi mojemu D i jak może się uda to synowi dla pewności.. Później konsultacja z genetykiem.. Mam nadzieję że badania wyjdą ok.. Bo jak coś w nich będzie stracę ten promyk że będzie dobrze. A bez tego promienia, bez tej szansy spadne na dno.. Mnie trzyma teraz to że moze będę miała jeszcze dziecko.. Mam chęć życia. I dążę do tego by udało nam się zrobić te badania i urodzić dziecko.. Mamy kilka badań na oku które musimy zrobić żebym była już spokojna..Cześć dziewczyny! Bunt dwulatka w pełni, laska pokazuje swój charakter i humory, ale myślę sobie że to jest raczej test dla mnie, bo ona za bardzo nie wie jak pokazać swoje emocje i też się w tym gubi. Nerwy swoją drogą, a jeszcze jestem po wycięciu jednego płata tarczycy to już wogole. @ Jetkaa jesteś silną kobietą i madra. Badanie kariotypu powinno pokazać czy coś jest nie tak. Te badania są strasznie drogie. Ja pracuję w laboratorium i widzę ile ludzie kasy zostawiają.
Gosiaczek1202
MB91
Mieliście pogodę? My na zmianę w tym roku/ tydzień max dwa w Wielkopolsce i potem tydzień, dwa w Ustce więc też użyjemy. Chociaż wizja tych ciągłych jazd po 430 km ze Stasiem i Zuzką, która ma lokomocyjną mnie stresuje i trochę przeraża
Aaaa właśnie - czy której Wasze dziecko ma chorobę lokomocyjną? Niestety wszystkie leki są od 3r.ż. I nie bardzo wiem co zrobić by nie kończyło się przebieraniem i wietrzeniem samochodu po każdej dłuższej podróży
Aaaa właśnie - czy której Wasze dziecko ma chorobę lokomocyjną? Niestety wszystkie leki są od 3r.ż. I nie bardzo wiem co zrobić by nie kończyło się przebieraniem i wietrzeniem samochodu po każdej dłuższej podróży
MB91
I jak z tym buntem 2l? Powiem Wam, że z małą jest hardcore Krzyczy, wszystko musi być na jej i złośliwa jest czasami w stosunku do Stasia (pewnie też chodzi o zazdrość); a ja mam z kolei straszne wyrzuty sumienia bo chociaż bym się troiła to nie jestem wstanie przy Stasiu poświecić Zuzi 100% uwagi jak było do tej pory. W rezultacie bywają dni, że płacze Zuzia, Staś a ja razem z nimi Na dodatek młody jest strasznie wymagający - nieodkladalny wręcz.
reklama
Gosiaczek1202
Pogoda super .Jeden dzień tylko trochę deszczowo było ale byliśmy w budynku muzeum obrony wybrzeża więc okej było.Ja z dziećmi jechałam dziewięć godzin .Było w porządku jak się mały czymś nudził to mu książeczkę dawałam .wiem co to bunt dwulatka .Mały jak coś chce to musi być natychmiast jak za późno dam to rzuca rzeczą i płacze kładzie się na podłodze .I często starszego chce nic albo gryźć albo po prostu burzy mu klocki a wtedy starszy placze