Gosiaczek1202
Fanka BB :)
Mój starszy ma skończone sześć lat był bardzo grzeczny nic nie płakał .Trochę go bolało jak pani dentystka borowala ale wytrzymał .Więc dostał w nagrodę LEGO
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nagrody robią bardzo duzo ja tez muszę to sprawdzićMój starszy ma skończone sześć lat był bardzo grzeczny nic nie płakał .Trochę go bolało jak pani dentystka borowala ale wytrzymał .Więc dostał w nagrodę LEGO
Na pewno będzie słychać Zobaczysz, że będzie ok! Chociaż ja wiem.. to czekanie jest najgorsze bo różne myśli chodzą po głowie a hormony nie pomagająNa razie widać zarodek i całą resztę a serduszka nie słychać a taka miałam nadzieję usłyszeć nic przyjdę za dwa tygodnie znów .I może coś będzie slychac
My właśnie mamy z tym największy problem. Zuzia walczyła od lutego z ZUM i później zatwardzeniami. Do tego moja mama chciała ją na sile odpieluchować i stanęło na tym, że nie chce absolutnie nic zrobić ani na nocnik ani na nakładkę.. jest histeria, ryk. Czeka tak długo aż założymy pieluchę i tyle. Nie wiem jak to obejśćHej dziewczyny :-) my aktualnie wzięliśmy się za odpieluchowanie i po pierwszych sukcesach- siku i kupka z radoscią robione do nocniczka nastąpił kryzys wywołany ,,zwykłym zatwardzeniem " . Blokada straszna ...teraz synek sam przynosi pieluchę żeby mu zakładać i mówi że go brzuszek boli . Cóż ..poczekam.. i za jakiś czas zaczniemy od nowa ..póki co trenujemy ściąganie majteczek żeby miał komfort jak się zachce i sam może siadzie ...echhh a tak ładnie nam szło