Katerina1985
Fanka BB :)
Co tam słychać dziewczyny?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymaj się kochanaDzisiaj Oskarek skończył by dwa latka to takie niesprawiedliwe.. Zamiast kupić mu zabawkę, mogę wybrać znicz..
A ja czytam najlepszy prezent urodzinowy, jaki dostałam: "Idealny rodzic nie istnieje"
Dzisiaj Oskarek skończył by dwa latka to takie niesprawiedliwe.. Zamiast kupić mu zabawkę, mogę wybrać znicz..
Boże ja nie mogę zrozumieć tych niesprawiedliwości losuJetka znasz temat? Jakoś tak pomyślałam, że możesz się dziewczynom przydać ze swoją wiedzą i doświadczeniem...
Link do: Wada letalna mojej córeczki....
Tak kiedyś to czytałam jak jeszcze Oskarek żył.w tedy nie mialam czasu by pisać. Więc w sumie może napisze im i nasza historie.Jetka znasz temat? Jakoś tak pomyślałam, że możesz się dziewczynom przydać ze swoją wiedzą i doświadczeniem...
Link do: Wada letalna mojej córeczki....