reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Jetkaa przykro mi....

Mb91 gratulacje i zdrówka!!!

Co u nas. Już drugi raz od dwóch miesięcy mam zapalenie oskrzeli, mała też pokasluje ale chyba nie groźnie bo osłuchać lekarze się boją. A tak bez zmian czas leci, mała gaduła niesamowitą że straszą świetnie się dogadują. Marzymy tylko o normalności. Moje dzieci od trzech miesięcy nie siedziały w aucie. Zrobiliśmy sobie azyl w ogrodzie i t przesiadujemy jak tylko pogoda pozwala, dziewczyny mają domek wymarzony i tyle u nas

Jetka znasz temat? Jakoś tak pomyślałam, że możesz się dziewczynom przydać ze swoją wiedzą i doświadczeniem...

Link do: Wada letalna mojej córeczki....
Tak kiedyś to czytałam jak jeszcze Oskarek żył.w tedy nie mialam czasu by pisać. Więc w sumie może napisze im i nasza historie.

Dzwonią do mnie mamy z Prokocimia i okazuje się że kilkoro dzieci od profesora zmarło :( coś się podziało :( a Troszkę spędziłyśmy czasu z nimi.. Dziś pogrzeb 7letniego Filipka.. Nie roUmiem co to się dzieje.. Matko mi mówiły że w Prokocimiu dzieci umierały sama na OIOmie.. Matki nie mogly być czy ojcowie przez pandemie i odchodzily w samotności.. Cieszę się że mogłam być do ostatniej godziny z Oskarkiem.. Że się z nim pożegnałam.. Że czul mnie gdy odchodził... Że nie był sam :( tak jak tamte aniołki :(

reklama
Cześć dziewczyny długo się nie odzywałam za dużo czasu poświęcałam chłopakom.Jetkaaa jak ja ci współczuję .Swoją pierwsze dziecko musiałam urodzić martwe w ósmym miesiącu ciąży byłam wiem co czujesz .Strata dziecka to najgorsze co może być .A teraz ma dwóch synów sześć i dwa latka a teraz się dowiedzialam że jestem w ciąży z trzecim .Jestem w szoku .Mogłam się tego spodziewać skoro nie uważaliśmy .Mam nadzieję że to córcia będzie.Ale bylegy było zdrowe

Do góry