Jetkaa
Fanka BB :)
Gratulacje, mi wystarczy że okres spóźni się pare dni to wariuje że to ciąża.. Niby bym chciała ale bardzo się boję.. I ten strach nie pozwala mi podjąć decyzji o kolejnym dziecku. Wiem ze dziecko by mi dużo pomoglo.. Mogła bym na nie przelać ten instynkt.. Obdarzyć moja miłościa której jest za wiele, ktora doprowadza mnie do obłędu.. Ja się bojr planować.. Szymon był wpadką i jest zdrowy a Oski był planowany i go nie ma. Wiem ze to nie ma nic wspólnego ale mój mózg sobie zakodowal że planować coś to będzie katastrofa i tak z tą świadomością żyje . Chciała bym tak bardzo mieć dzieciątko. Chciała bym żeby Bóg miał nas w Swojej opiece i żeby nie pozwolił nas już skrzywdzić. Za dużo bólu.. Więcej byśmy nie zniesli mój młody też nadal chce brata :/ pyta się czy mam już w brzuszku braciszka dla niego. HehhhhCześć dziewczyny długo się nie odzywałam za dużo czasu poświęcałam chłopakom.Jetkaaa jak ja ci współczuję .Swoją pierwsze dziecko musiałam urodzić martwe w ósmym miesiącu ciąży byłam wiem co czujesz .Strata dziecka to najgorsze co może być .A teraz ma dwóch synów sześć i dwa latka a teraz się dowiedzialam że jestem w ciąży z trzecim .Jestem w szoku .Mogłam się tego spodziewać skoro nie uważaliśmy .Mam nadzieję że to córcia będzie.Ale bylegy było zdrowe
Czekają mnie badania. I to mnie chyba wymeczy.. Byłam już u ginekologa dość dobrego. (Nie byłam na kontroli po porodzie) i pokazałam mu wyniki sekcji a on mówił że to przypadek według niego.. Co mi dało jakaś nadzieję.. Chociaż mówi że mogę zrobić badania i on mi pomoze