reklama
Blondynka1988
Fanka BB :)
Dziewczyny codziennie dajecie maluszkom mięso?
Jetkaa
Oski on sobie mna rządzi juz Ci wytłumaczę jak to wyglada. Oskarek jest uwieziony w swoim malym ciele.. Nie trzyma glowi no typowy noworodek albo i wczesniak jezeli chodzi o cialo.. Takie bez sil.. Trzeba go trzymać glowe mu pomoc przekręcić jeżeli chce. Jestem mama i wiadomo mam instynkt. Jak on na mnie popatrzy ja wiem czego chce .serio. Popatrzy i wiem ze musze mu troszke wody dac na język bo ma sucho.albo jak sie zlosci muszę mu zmienic pozycje. Wiem po prostu kiedy go brzuch boli.kiedy chce spac.kiedy chce sie przytulać i kiedy mam go nie dotykać i to czytam z jego oczu.poważnie jezeli ma dobry humor i go nic bie boli biore go na rece i opowiadam mu o bracie tacie itp on slycha choc nie wiem ile slyszy.. Ale lubi sluchac. Lubi jak mu sie parska w czesci ciala to sie smieje. Jak sie go caluje. Lubi sie przytulać. Czasem biore go na lerzanke i wtula sie w cyce i zasypiamy. Lekarze to szanują i nas nie budzą i tak mijają nam dni wiec jezeli chodzi o pobyt w szpitalu spedzam z nim 100%czasu na przytulaniu,masowaniu,szukaniu pozycji dla niego wygodnych do spania. Poświęcam sie mu cala. Pokazuje mu i zabawki chociaż nie za bardzo na niego działaja i ksiazeczki kontrastowe na tym sie bardziej skupia. I w sumie chyba tyle@Jetkaa cokolwiek byś nie napisała czytam ze łzami w oczach, albo ze smutku albo z radości. Kto by pomyślał, że będą takie zwroty akcji.
W kwestii rozwoju rozumiem, że za wcześnie wyrokować, dopiero najbliższe lata pokażą jak jest. Mnie jeszcze interesuje czy Oski jeśli jest w dobrym nastroju, przejawia zainteresowanie światem typowe dla niemowlaka. Czy w grę wchodzą jakieś zabawki? Co Wy w ogóle robicie razem w czasie aktywności? Nie umiem sobie tego wyobrazić...
Kolejna wiadomość od Ciebie cudowna, tak niewiele a jak dużo! ❤❤❤ Może Oski czuje się bardziej syty po tym mleku. Och gdyby się udało wrócić do domu... Bardzo Wam tego życzę. Diagnozę mamy, leczenie powoli wdrażane, to są wielkie kroki do przodu. Jestem pełna nadziei.
Natomiast z tym lekarzem aż trudno uwierzyć. No masz ci los, nie miał kiedy umierać. Chociaż tym "sposobem" zaoszczędził Ci wiele nerwów (a masz ich aż nadto).
@caltha rozumiem, dzielną i mądrą masz córkę. Jak mama
ATRBL2018
Aktywna w BB
Jesteś cudowna mamą! Najlepsza jaka oski i starszak mógł sobie wymarzyć ... podziwiam Cię ❤Oski on sobie mna rządzi juz Ci wytłumaczę jak to wyglada. Oskarek jest uwieziony w swoim malym ciele.. Nie trzyma glowi no typowy noworodek albo i wczesniak jezeli chodzi o cialo.. Takie bez sil.. Trzeba go trzymać glowe mu pomoc przekręcić jeżeli chce. Jestem mama i wiadomo mam instynkt. Jak on na mnie popatrzy ja wiem czego chce .serio. Popatrzy i wiem ze musze mu troszke wody dac na język bo ma sucho.albo jak sie zlosci muszę mu zmienic pozycje. Wiem po prostu kiedy go brzuch boli.kiedy chce spac.kiedy chce sie przytulać i kiedy mam go nie dotykać i to czytam z jego oczu.poważnie jezeli ma dobry humor i go nic bie boli biore go na rece i opowiadam mu o bracie tacie itp on slycha choc nie wiem ile slyszy.. Ale lubi sluchac. Lubi jak mu sie parska w czesci ciala to sie smieje. Jak sie go caluje. Lubi sie przytulać. Czasem biore go na lerzanke i wtula sie w cyce i zasypiamy. Lekarze to szanują i nas nie budzą i tak mijają nam dni wiec jezeli chodzi o pobyt w szpitalu spedzam z nim 100%czasu na przytulaniu,masowaniu,szukaniu pozycji dla niego wygodnych do spania. Poświęcam sie mu cala. Pokazuje mu i zabawki chociaż nie za bardzo na niego działaja i ksiazeczki kontrastowe na tym sie bardziej skupia. I w sumie chyba tyle
nknatalia
Bóg wiedział co robi, Oski ma szczęście że na Ciebie trafił. Jesteś cudowna i wierzę że go rozumiesz bez słów to jest ten nasz cud i tylko my matki to umiemy. Czekam na dobre wieści. Oskarku walcz!!! Czuję że będzie dobrze. Bardzo Cię podziwiam.Oski on sobie mna rządzi juz Ci wytłumaczę jak to wyglada. Oskarek jest uwieziony w swoim malym ciele.. Nie trzyma glowi no typowy noworodek albo i wczesniak jezeli chodzi o cialo.. Takie bez sil.. Trzeba go trzymać glowe mu pomoc przekręcić jeżeli chce. Jestem mama i wiadomo mam instynkt. Jak on na mnie popatrzy ja wiem czego chce .serio. Popatrzy i wiem ze musze mu troszke wody dac na język bo ma sucho.albo jak sie zlosci muszę mu zmienic pozycje. Wiem po prostu kiedy go brzuch boli.kiedy chce spac.kiedy chce sie przytulać i kiedy mam go nie dotykać i to czytam z jego oczu.poważnie jezeli ma dobry humor i go nic bie boli biore go na rece i opowiadam mu o bracie tacie itp on slycha choc nie wiem ile slyszy.. Ale lubi sluchac. Lubi jak mu sie parska w czesci ciala to sie smieje. Jak sie go caluje. Lubi sie przytulać. Czasem biore go na lerzanke i wtula sie w cyce i zasypiamy. Lekarze to szanują i nas nie budzą i tak mijają nam dni wiec jezeli chodzi o pobyt w szpitalu spedzam z nim 100%czasu na przytulaniu,masowaniu,szukaniu pozycji dla niego wygodnych do spania. Poświęcam sie mu cala. Pokazuje mu i zabawki chociaż nie za bardzo na niego działaja i ksiazeczki kontrastowe na tym sie bardziej skupia. I w sumie chyba tyle
Sprightly88
Oski on sobie mna rządzi juz Ci wytłumaczę jak to wyglada. Oskarek jest uwieziony w swoim malym ciele.. Nie trzyma glowi no typowy noworodek albo i wczesniak jezeli chodzi o cialo.. Takie bez sil.. Trzeba go trzymać glowe mu pomoc przekręcić jeżeli chce. Jestem mama i wiadomo mam instynkt. Jak on na mnie popatrzy ja wiem czego chce .serio. Popatrzy i wiem ze musze mu troszke wody dac na język bo ma sucho.albo jak sie zlosci muszę mu zmienic pozycje. Wiem po prostu kiedy go brzuch boli.kiedy chce spac.kiedy chce sie przytulać i kiedy mam go nie dotykać i to czytam z jego oczu.poważnie jezeli ma dobry humor i go nic bie boli biore go na rece i opowiadam mu o bracie tacie itp on slycha choc nie wiem ile slyszy.. Ale lubi sluchac. Lubi jak mu sie parska w czesci ciala to sie smieje. Jak sie go caluje. Lubi sie przytulać. Czasem biore go na lerzanke i wtula sie w cyce i zasypiamy. Lekarze to szanują i nas nie budzą i tak mijają nam dni wiec jezeli chodzi o pobyt w szpitalu spedzam z nim 100%czasu na przytulaniu,masowaniu,szukaniu pozycji dla niego wygodnych do spania. Poświęcam sie mu cala. Pokazuje mu i zabawki chociaż nie za bardzo na niego działaja i ksiazeczki kontrastowe na tym sie bardziej skupia. I w sumie chyba tyle
Jetkaa czyta się Ciebie jak przykład miłości matki do dziecka, takiej nieskazitelnej i niezłomnej. Tak bardzo bym chciała, żeby Wam to było wynagrodzone i żebyście żyli długo i szczęśliwie z Oskim - żeby zadziałało cuda leczenie...
Jetkaa
Jest codziennie rehabilitowany zeby miesnie pobudzac zeby sie ruszał. Ma opaski stymulujace na raczkach zeby nie zaginal w sposób reki poloznika .. I mu sciaga ta tasma i nawet dosc raczki trzyma. Ma od pon do pt po 30min w weekendy ja go rehabilituje bo akurat w jego przypadku in wiecej tym lepiej@Jetkaa no to Oski zachowuje się jak typowy mały facecik O tym, że jesteś wspaniałą mamą już dawno pisałam, nie wątpię ani odrobinę. A co z rehabilitacją, jest teraz zawieszona?
reklama