reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Cudne chlopaki....wszystkie trzy ....Boski Oski wymiata :D. Jestes cudowna mama Jetkaa. Trzymam kciuki za dobre wyniki Oskiego.
Igus dzis na prezent od Mikolaja szczepionke dostal....i spi niespokojnie bardzi i kicha i nos zatkany....a ja z nerwow chleb wstawilam bo nie pospie echh.
Czy cos zlego sie stanie jak on po tej szczepionce sie rozchoruje? Bo u nas Mloda prycha od wtorku, o czym mowilam lekarce.
Ale mam nerwa!
U nas jak rodzeństwo przeziębione lub ktoś z rodziny z którą się mieszka to nie szczepią.

reklama
Dzień dobry mam pytanko. .
Moja Laura ma takie guzki na piersiach czy wasze córki też tak mają?
Jak była noworodkiem to było normalne moje hormony i td
Później piersi były normalne tzn miekkie ,a wczoraj zauważyłam te "guzki" a może były cały czas sama nie wiem .Mam dwóch chłopaków i nie wiem czy u dziewczynek tak jest .:baffled:

Dzień dobry mam pytanko. .
Moja Laura ma takie guzki na piersiach czy wasze córki też tak mają?
Jak była noworodkiem to było normalne moje hormony i td
Później piersi były normalne tzn miekkie ,a wczoraj zauważyłam te "guzki" a może były cały czas sama nie wiem .Mam dwóch chłopaków i nie wiem czy u dziewczynek tak jest .:baffled:
Moja Laura też ma takie zgrubnienia na piersiach. Więc chyba to normalne

Witam was dziewczyny nam wczoraj mikołaj przyniósł słabe wyniki scyntygrafii nerek mamy mieć operacje na 100% mieliśmy już konsultacje chirurga ale wiecie co najgorsze jest to ze ta druga nerka która miała być podobno zdrowa. .. a jest na pograniczu normy ... mam dola jestem przerażona tym nie wiadomo czy będzie za jakiś czas gorzej i bedzie tez trzeba operować... :(

Witam was dziewczyny nam wczoraj mikołaj przyniósł słabe wyniki scyntygrafii nerek mamy mieć operacje na 100% mieliśmy już konsultacje chirurga ale wiecie co najgorsze jest to ze ta druga nerka która miała być podobno zdrowa. .. a jest na pograniczu normy ... mam dola jestem przerażona tym nie wiadomo czy będzie za jakiś czas gorzej i bedzie tez trzeba operować... :(
Przykro mi, ale może nie będzie tak źle i oby operacja pomogła. Trzymam kciuki. Bądź dobrej myśli.

Na razie jest na granicy, nie martw się na zapas. Masz czym głowę zająć w najbliższym czasie. Niestety. Bardzo mi przykro, że operacja jest nieunikniona, to zawsze szalenie trudny czas dla rodziców i dzieci, bardzo współczuję. Pamiętaj, że walczycie o wysoką stawkę, to sytuacja która nie pozostawia wyboru. I szczęściem w nieszczęściu, że odkryliście problem zanim zrobiło się za późno.

Na razie jest na granicy, nie martw się na zapas. Masz czym głowę zająć w najbliższym czasie. Niestety. Bardzo mi przykro, że operacja jest nieunikniona, to zawsze szalenie trudny czas dla rodziców i dzieci, bardzo współczuję. Pamiętaj, że walczycie o wysoką stawkę, to sytuacja która nie pozostawia wyboru. I szczęściem w nieszczęściu, że odkryliście problem zanim zrobiło się za późno.
Tak wiem nie mogę przesadzać bo jak narazie wsztstko jest jeszcze do naptawienia ale tak strasznie się boje ze coś pójdzie nie tak już mi się śnią po nocach dializy ... jeszcze chirurg-urolog który ma go operować jest tak mało kontaktowy pytam się go o coś a on mi odpowiada w dwóch słowach nic nie chce więcej powiedzieć musze się na nstepną wizytę lepiej przygotowac przekopie internet dowiem się wszystkiego co możliwe i będę pytać do skutku.. pewnie chodzi o to ze rodzice nie mają wszystkiego widziecie ale do cholery to jest moje dziecko przede wszystkim zdrowie mojego dziecka i chce wdziedziec na czym stoimy i co nas czeka jak to poxniej będzie wyglądać. .. ah ...

Tak wiem nie mogę przesadzać bo jak narazie wsztstko jest jeszcze do naptawienia ale tak strasznie się boje ze coś pójdzie nie tak już mi się śnią po nocach dializy ... jeszcze chirurg-urolog który ma go operować jest tak mało kontaktowy pytam się go o coś a on mi odpowiada w dwóch słowach nic nie chce więcej powiedzieć musze się na nstepną wizytę lepiej przygotowac przekopie internet dowiem się wszystkiego co możliwe i będę pytać do skutku.. pewnie chodzi o to ze rodzice nie mają wszystkiego widziecie ale do cholery to jest moje dziecko przede wszystkim zdrowie mojego dziecka i chce wdziedziec na czym stoimy i co nas czeka jak to poxniej będzie wyglądać. .. ah ...
Rozumiem Twoja frustrację.. Tez sie stresuje jak mi lekarz czegos nie dopowie,albo ucieka od pytam bo w tedy nie jestem zaspokojona wiedzy,pozniej sobie dopowiadam i wychodza głupoty.moim zdaniem napisz sobie na kartce pytania(ja tak robie) i zawalam lekarza pytaniani i drąże:) w tedy wie ze poki sie nie zaspokoje to bede go meczyc :)
Współczuję tez przez co przechodzicie i Wy:\ mam nadzieje ze wszystko skończy sie raz dwa bez operacji :) trzymam kciuki ;*

reklama
Cześc dziewczyny! moje dziecko nie chce jeść z łyzeczki, nie chodzi nawet o to co jej podaje bo widze jej to smakuje ale jak tylko zblizam łyżeczkę to zaciska usta.. co robić?

Do góry