reklama
A
Agunia93
Gość
Super zdjęcia dziewczyny chłopaki cuda [emoji7] Oski jak pięknie wygląda [emoji176]
U Laury dopiero Mikołaj przyjdzie jutro i w święta. Ale za to mama zaszalała w sklepach i znowu wróciłam z całą torbą ciuszków dla małej, więc coś tam dostała haha [emoji23]
Mama też poszła się odhamic do fryzjera i wróciła nie ta mama, haha z długich włosów zrobiły się krótkie do ramion [emoji85]a jak Laura zaglądała jak wróciłam do domu [emoji23]
U Laury dopiero Mikołaj przyjdzie jutro i w święta. Ale za to mama zaszalała w sklepach i znowu wróciłam z całą torbą ciuszków dla małej, więc coś tam dostała haha [emoji23]
Mama też poszła się odhamic do fryzjera i wróciła nie ta mama, haha z długich włosów zrobiły się krótkie do ramion [emoji85]a jak Laura zaglądała jak wróciłam do domu [emoji23]
Jetkaa
Fanka BB :)
Hehehe bardzo ładny! Podlapie go heheBasia chłopcy ❤❤❤ choć zupełnie do siebie niepodobni
Jetka no nareszcie trochę więcej Oskiego. Mam rym - Boski Oski ❤❤
Jarzynka79
Zaangażowana w BB
Basia i Jetkaa. Super chłopaki
Hope rym pierwsza klasa .
U nas dziś urodzinowo i mikolajkowo mój mlodszy syn 12 lat skończył także torcik był i prezenty.
Agunia93 pamiętam jak moja mama przyszła do fryzjera odmieniona to jej wnuczek niepoznał zareagował rykiem biedny .Głos był babci ale nie wyglad.
U nas dziś urodzinowo i mikolajkowo mój mlodszy syn 12 lat skończył także torcik był i prezenty.
Agunia93 pamiętam jak moja mama przyszła do fryzjera odmieniona to jej wnuczek niepoznał zareagował rykiem biedny .Głos był babci ale nie wyglad.
A
Agunia93
Gość
Haha tez miałam taką sytuację, siostra ma synka 4letniego. Prostowała mi włosy, młody siedział cicho w pokoju aż w końcu siostra poszła zobaczyc co on tam robi. A on do niej, że boi się tej pani w pokoju co siedzi tyłem haha. Musiała przyjść za rękę pokazać, że to byłam ja [emoji23][emoji23]Basia i Jetkaa. Super chłopaki
Cudne chlopaki....wszystkie trzy ....Boski Oski wymiata . Jestes cudowna mama Jetkaa. Trzymam kciuki za dobre wyniki Oskiego.
Igus dzis na prezent od Mikolaja szczepionke dostal....i spi niespokojnie bardzi i kicha i nos zatkany....a ja z nerwow chleb wstawilam bo nie pospie echh.
Czy cos zlego sie stanie jak on po tej szczepionce sie rozchoruje? Bo u nas Mloda prycha od wtorku, o czym mowilam lekarce.
Ale mam nerwa!
Igus dzis na prezent od Mikolaja szczepionke dostal....i spi niespokojnie bardzi i kicha i nos zatkany....a ja z nerwow chleb wstawilam bo nie pospie echh.
Czy cos zlego sie stanie jak on po tej szczepionce sie rozchoruje? Bo u nas Mloda prycha od wtorku, o czym mowilam lekarce.
Ale mam nerwa!
reklama
marida
Fanka BB :)
U mnie bylo tak ze po 1 szczepionce (tej juz jak bylismy w domu) Wera dostala kataru. Wiec jechalam z nia do osrodka tam zrobili badania z krwi czy to tylko male przeziebienie czy robi sie cos wiekszego. Miala wtedy przepisana tylko witamine c i inhalacje sola i jej przeszlo. Pewnie dlatego ze byla na cycku wiec wszystko lagodniej przechodzila.Cudne chlopaki....wszystkie trzy ....Boski Oski wymiata . Jestes cudowna mama Jetkaa. Trzymam kciuki za dobre wyniki Oskiego.
Ale mam nerwa!