reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Hej dziewczyny, podpowiedzcie cos bo nie wyrabiam juz. Mlody od tygodnia wariuje przy jedzenie. Jak do tej pory zjadal 90-110 tak teraz zeby zjadl 60 to jest wiepki cyrk. Na spiocha w nocy zje 90 zaden problem ale w dzień to istny szał jest. Widze ze jest głodny, podaje butle a ten pociagnie raz czasem dwa i ryk, rzucanie sie i wgl a glodny jest, smoczek uspokajacz ciumka jak szalony. Juz nie wiem co robic. Poza tyn smieje sie gaworzy zaczepie. Za 1,5 tyg konczy 4 miesiące.
@Jetkaa podeslij adres i napisz co bylo by Ci potrzebne. Jakie kosmetyki, chusteczki mokre, co potrzeba.

reklama
Hej dziewczyny, podpowiedzcie cos bo nie wyrabiam juz. Mlody od tygodnia wariuje przy jedzenie. Jak do tej pory zjadal 90-110 tak teraz zeby zjadl 60 to jest wiepki cyrk. Na spiocha w nocy zje 90 zaden problem ale w dzień to istny szał jest. Widze ze jest głodny, podaje butle a ten pociagnie raz czasem dwa i ryk, rzucanie sie i wgl a glodny jest, smoczek uspokajacz ciumka jak szalony. Juz nie wiem co robic. Poza tyn smieje sie gaworzy zaczepie. Za 1,5 tyg konczy 4 miesiące.
@Jetkaa podeslij adres i napisz co bylo by Ci potrzebne. Jakie kosmetyki, chusteczki mokre, co potrzeba.
Sprobuj podać chłodniejsze mleko. Córka tak miała przy ząbkowaniu i jadła wtedy mm tylko o temp. Pokojowej

Najlepiej rozrzedzą i nawilżą inhalacje. Jeśli nie masz inhalatora to kup, bo przy dziecku to jeden z najważniejszych sprzętów. A lepiej na spokojnie i taniej kupić przez internet niż potem na szybko przepłacać.

Katar teraz może być od zębów. Jeśli masz swój pokarm to możesz nim zakrapiać nosek

A polecasz jakiś? Bo ja się właśnie zbieram do zakupu [emoji4]

Ja mam omnibus i sobie chwale. Wiele razy uratował nam życie ! [emoji6]
Dziewczyny nie znacie kogoś kto potrzebuje sab simplex? Mam na sprzedaż buteleczkę 100 ml

Może za wolno mu leci, i trzeba smoczek zmienić. Ja kp ale młody też często w dzień wariuje przy jedzeniu. Wszystko go za bardzo interesuje i nie potrafi się skupić . Nadrabia jedzenie w nocy..... MoE u was to samo.

A polecasz jakiś? Bo ja się właśnie zbieram do zakupu [emoji4]

Ja mam microlife.

Cześć dziewczyny :)
Dzisiaj bylismy w Prokocimiu w 2 poradniach. Szczepieniowej dzieci wysokiego ryzyka i Oddzial leczenia zywienia.. Oski zlapal katar taki ze smary zielone idą mu oczami.. Tragedia!! Cala noc nie spalam.. Zbadali go i dostaliśmy krople do oczu i noska,inhalacja z sola, oklepywanie no standard.. Mam nadzieje ze mu raz dwa przejdzie.. Pobrali krew i z Broviakiem cewnik jest ok nic sie nie dzieje. Wiec dobrze go podlaczamy. Uff. A co do szczepień oczywiście nie został szczepiony bo mial temperature. Mamy 9roznych poradni i doszly nam jeszcze 2 .. Zwariuje.. Logopedyczna i kardiolog.oski nic nie przybral znowu:(( nadal 3324g.. I to po jedzeniu.. Zmieniły nam częstotliwość karmien z 10na 8 ale zamiast 40ml dostaje 50ml.. I w tym nie sam wywar z jarzyn i piers tylko cale jarzynki blenduje, dodaje osobno ugotowana piers,olej,glukoze weglowodany . i blenduje . nawet kleiku juz nie musze dodawać bo jarzynki same po zmieleniu robia sie takie geste:)

reklama
@Jetkaa a inhalator macie? I katarek do odkurzacza? Maść majerankowa pod nosek. Nasivin baby nie może brać?

Ta porcja jedzenia taka niewielka jest, raczej na przetrwanie, jak zacznie jeść więcej to i waga może ruszy. Tylko niech jelitka pracują uczciwie.

Do góry