reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
@Jetkaa też chętnie pomogę. Napisz mi na priv adres i co potrzebujecie, czego używacie... Mam nadzieję, że Oskarek szybko dostanie miejsce na rehabilitację i jakoś ogarniecie biurokrację. Nie zapomnijcje też o becikowym i 500+. Dobrze, że jest z nami @caltha, która zna się na temacie i może ci dużo podpowiedzieć. Całuję was serdecznie.

Hej dziewczyny, czy któraś z Was przechodziła już katar u maluszka? Co polecacie i czy posiadacie aspiratorek elektryczny, jeśli tak to jaki? :=

reklama
Ale masz taki do odciągania buzia czy elektryczny? Bo mam ten do odciągania ale zastanawiam sie nad tym elektrycznym

Tak jak @caltha pisała, plus ja bym jeszcze dodała częste kładzenie na brzuszek i np poduszkę klin żeby maluch miał wyżej główkę. Co do odciągaczy to mam taki do buzi i z tym radzi sobie tylko mój mąż bo u mnie płuca słabe [emoji23] i katarek do odkurzacza i on działa rewelacyjnie bo testowaliśmy na starszaku. Siostra ma elektryczny hexa i nie działa tak super jak ten do odkurzacza.

Do góry