Moja mała jeszcze łez nie ma, ale już jej się robią powoli „mokre” oczka [emoji6] Idzie nam 7 tydzień obecnie.
Co do płaczu to o 17 przeważnie ma histerię przy cycku - martwa godzina / niby głodna a jeść nie chce. Noc przesypia już ładnie - jak o 22 idzie spać, to tylko na jedzonko się co 3/4 godziny budzi. W ciągu dnia natomiast ma zrywy - i nie do końca wiadomo wtedy o co chodzi [emoji6]
Dziewczyny jak to jest z tymi wklęsłymi ciemiączkami?
Właśnie jesteśmy w trasie i mała ma zapadnięte ciemiączko. Wypiła mi trochę z piersi i 50 ml z butli MM - ale ciemiączko jest dalej zapadnięte. Już któryś raz to obserwuje - i to przeważnie jak siedzi w foteliku. Myślałam, że to kwestia, że ją za ciepło ubieram - ale teraz jedzie w samym bodziaku na krótki rękaw, przykryta bambusową pieluszką i jest to samo... a w samochodzie klima na 22,5 st. ustawiona. [emoji848]
@Agunia93 my stosujemy windii i już zawsze pomaga - zmieniliśmy sposób tylko jak to robimy, bo wcześniej tak jak u Ciebie nie zawsze było to skuteczne. Spróbuj dzidzie troszkę potrzymać na brzuszku przed tym, później robimy delikatny masaż brzuszka i wkładamy rurkę - i przytrzymujemy dłuższą chwilkę. Przeważnie po 20/30 sek. idą bączki a później kupka.
Ogólnie u nas z kupką już lepiej! Sama robi od dwóch dni [emoji6]