caltha
Fanka BB :)
Już pół roku kupuję bez, wcześniej na receptę teżJeszcze ostatnio lekarka dała mi ma to receptę... Ale dobrze wiedzieć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już pół roku kupuję bez, wcześniej na receptę teżJeszcze ostatnio lekarka dała mi ma to receptę... Ale dobrze wiedzieć
Może głupie pytanie, ale na pupę stosuję linomag, alantan. Starsza smarowałam pudrem w płynie na ugryzienia po komarach. Ma to być suchy, czy w płynie puder? Warto spróbować...Położna mówiła, że sypać na potówki pudrem tym co na tyłek się daje. Rozmawiałam z koleżanką i ona tez przechodziła te problemy z brzuszkiem a karmiła tylko sztucznym mlekiem. Mówiła, że po 3 miesięcu jak ręką odjał. Wiec chyba musimy to przeczekać.
A niby ma niecale 5 kg brzuch napompowany bo ma wzdecia i kolki wieczorami no i tetra tez dodaje swojeHej.
My od rana walczymy - młoda próbuje zrobić kupkę ale nie idzie jej i zaczyna płakać po dłuższych próbach. Brzuszek jest w miarę miękki więc zastanawiam się jak jej pomóc. [emoji58] Cały dzień praktycznie na mnie ... ehh i tak od 3.
A jak radzicie sobie z trądzikiem niemowlęcym? Stosujecie coś czy dajecie na wstrzymanie by zniknęło samo po 3 miesiącu?
@marida ale pulchny ten Twój bobo [emoji7] Słodziak !!!
@aNusia90 moja też ulewa, ale zauważyłam, że dzieje się tak jeśli dobrze nie odbije - wtedy dostaje czkawkę jeszcze. Dlatego też odbijamy ją bardzo długo - do ok. 6 beknięć - czasem z 40’ to trwa ale jest poprawa znaczna. Spróbuj może i Wam pomoże[emoji6]