kamilaasami
Fanka BB :)
Serdec pakujesz cyca i idziecie zwłaszcza jak ładna pogoda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajne podejscie i bardzo zdrowe fakt duzo Ci nie zostalo zeby urodzić hehe to niezly szpital... Myslalam ze w kazdym musi byc obchod ... I tyle dobrze ze fajna polozna ze jakos Cie wspiera a nie dolu jak niektore...
Dawaj znac jak cos będziesz wiedzieć
Link do: Angela3aa a Ty co masz miec dziweczynke czy chlopca? I Ty Link do: mono chlopak czy dziewczynka? Bo jak narazie po terminie to sami chlopcy tu sie rodza jezeli dobrze pamietam?
Czyli ze dziewczynki sie na swiat nie spieszą to jak narazie obalone jest bo z tego co tu widze to sami chlopcy hehe dobrze mu u mamusi pod serduszkiemLeniwiec leniwiec w końcu to facet nie ma co liczyć na szybkość
Z moich doświadczeń to właśnie chłopcy rodzą sie po terminie sama urodziłam prawie w 42 tyg a córkę w 38 [emoji23][emoji23]Czyli ze dziewczynki sie na swiat nie spieszą to jak narazie obalone jest bo z tego co tu widze to sami chlopcy hehe dobrze mu u mamusi pod serduszkiem
A kiedy masz cc ?A ja bym powiedziała że wsio rybka czy chłopczyk czy dziewczynka [emoji14] moja księżniczka też z tych niespieszacych się [emoji14] mam 40tc a tu zero oznak czegokolwiek [emoji13] dobrze że mam to CC [emoji12]