reklama
natala95
Fanka BB :)
A tak musisz czekaćJa jak bym sie zgodzila na Cc to wczoraj bym byla po
nknatalia
My chyba mamy podobny termin, i też tak jak ty byłam na ktg i tak sam mam wynik, chyba o wcześniejszym terminie nie ma co marzyć. Kolejne ktg za tydzień czyli lekarz też nie zakłada wcześniejszego porodu. No liczę że jednak natura zrobi swoje;-)Dzien doberek. Ja drugi dzien bol brzucha w dole czuje, dzis bylam na ktg, pojedyncze, nieregularne skurcze do 60. Serduszko bije w normie[emoji5] u nas brzydko, pada i leniwie[emoji5]
Nan90
Odwoluje wczesniejszego posta. Moja cora teraz tak sie wierci z boku na bok ze mi caly brzuch faluje. W zadnej pozycji sie nie moge ulozyc ani stac bo naciska glowka ze moge tylko kucac zeby nie czuc ostrego klucia.
Z dwojga zlego wole malego wariata niz jak caly dzien sie nie rusza [emoji14]
Z dwojga zlego wole malego wariata niz jak caly dzien sie nie rusza [emoji14]
kamilaasami
A kiedy masz cc ?
W piątek [emoji33]
natala95
O to już nie długo bedzie dobrze nie martw się niczymW piątek [emoji33]
Dzień dobry!!
ja juz po córcia przyszla na swiat przez cc, w czwartek odeszly mi wody i pojechałam do szpitala, lekko nie było bo czekalam na anastezjologa i troche skurczów poczułam plus leżalam na sali porodowej wiec znosiłam wszystkie krzyki rodzacych kobiet, ale wazne ze juz po i jestem bardzo szczesliwa życzę powodzenia reszcie dziewczyn, oczywiscie bede tu zaglądać bo po poradzie zaczynają się inne problemy i mam nadzieje ze nadal bedziemy dyskutowac na forum
ja juz po córcia przyszla na swiat przez cc, w czwartek odeszly mi wody i pojechałam do szpitala, lekko nie było bo czekalam na anastezjologa i troche skurczów poczułam plus leżalam na sali porodowej wiec znosiłam wszystkie krzyki rodzacych kobiet, ale wazne ze juz po i jestem bardzo szczesliwa życzę powodzenia reszcie dziewczyn, oczywiscie bede tu zaglądać bo po poradzie zaczynają się inne problemy i mam nadzieje ze nadal bedziemy dyskutowac na forum
kamilaasami
Kjisko gratulacje [emoji7][emoji253]
Nie znikajcie, nie znikajcie ... Razem razniej [emoji4]
Nie znikajcie, nie znikajcie ... Razem razniej [emoji4]
reklama
natala95
GratulacjeDzień dobry!!