reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
U mnie młoda całą noc z biegunką, wiec średnio raz na godzinę mycie, zmiana majtek, zapieranie.
Za to się coś ruszyło u mnie. Od 4 mam skurcze do teraz. Co 10min, potem 7 i 5, znowu co 10. I tak do teraz. Najgorsze, że w duecie z krzyżowymi

U mnie młoda całą noc z biegunką, wiec średnio raz na godzinę mycie, zmiana majtek, zapieranie.
Za to się coś ruszyło u mnie. Od 4 mam skurcze do teraz. Co 10min, potem 7 i 5, znowu co 10. I tak do teraz. Najgorsze, że w duecie z krzyżowymi
Czyli akcja rusza :)

@caltha to dobra informacja ! [emoji3]

Ja skurczy nie mam jako tako (znowu się uspokoiło), ale boli mnie podbrzusze strasznie. I chyba spojenie łonowe mi się rozchodzi (z tego co wyczytałam w internetach), bo czuje ból taki tępy przy zmianie pozycji i przy chodzeniu ... ☹️ Tak jakbym uderzyła się kroczem o rurę jakąś. Myślicie, że to to? [emoji46]☹️ Ale jak to rozchodzę to później jest już ok. No i ze mnie jakieś białe upławy wyleciały - zobaczymy. Dzisiaj myje okna - bez dwóch zdań bo ile można się męczyć.

Ja skurczy nie mam jako tako (znowu się uspokoiło), ale boli mnie podbrzusze strasznie. I chyba spojenie łonowe mi się rozchodzi (z tego co wyczytałam w internetach), bo czuje ból taki tępy przy zmianie pozycji i przy chodzeniu ... ☹️ Tak jakbym uderzyła się kroczem o rurę jakąś. Myślicie, że to to? [emoji46]☹️ Ale jak to rozchodzę to później jest już ok. No i ze mnie jakieś białe upławy wyleciały - zobaczymy. Dzisiaj myje okna - bez dwóch zdań bo ile można się męczyć.
W którym konkretnie tygodniu/dniu jesteś? Bo termin mamy chyba podobnie. Ja dokładnie dziś 36+1, czyli 37 tydzień :)

Dzień dobry :) @MB91 też mam takie bóle nie raz przy zmianie pozycji, chodzeniu. @caltha trzymam kciuki żeby to już było to, będziesz miała z glowy [emoji8]mi dzisiaj się śniło że pojechałam na ktg do szpitala i zaczęłam rodzić. Może to okaże się snem proroczym[emoji13] mój to codziennie do mnie mówi kiedy juz Mała wyjdzie, żebym ja to wiedziała haha

Ja wczoraj się przytulalam z moim i nic .. Tylko kataru dostalam heh:) ponoc masaz brzuszka, czy sutkow pomaga:) ale wiadomo jak dzidzia nie chce wyjść to nie wyjdzie:)

reklama
Do góry