reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
U mnie młoda całą noc z biegunką, wiec średnio raz na godzinę mycie, zmiana majtek, zapieranie.
Za to się coś ruszyło u mnie. Od 4 mam skurcze do teraz. Co 10min, potem 7 i 5, znowu co 10. I tak do teraz. Najgorsze, że w duecie z krzyżowymi

U mnie młoda całą noc z biegunką, wiec średnio raz na godzinę mycie, zmiana majtek, zapieranie.
Za to się coś ruszyło u mnie. Od 4 mam skurcze do teraz. Co 10min, potem 7 i 5, znowu co 10. I tak do teraz. Najgorsze, że w duecie z krzyżowymi
Czyli akcja rusza :)

@caltha to dobra informacja ! [emoji3]

Ja skurczy nie mam jako tako (znowu się uspokoiło), ale boli mnie podbrzusze strasznie. I chyba spojenie łonowe mi się rozchodzi (z tego co wyczytałam w internetach), bo czuje ból taki tępy przy zmianie pozycji i przy chodzeniu ... ☹️ Tak jakbym uderzyła się kroczem o rurę jakąś. Myślicie, że to to? [emoji46]☹️ Ale jak to rozchodzę to później jest już ok. No i ze mnie jakieś białe upławy wyleciały - zobaczymy. Dzisiaj myje okna - bez dwóch zdań bo ile można się męczyć.

Ja skurczy nie mam jako tako (znowu się uspokoiło), ale boli mnie podbrzusze strasznie. I chyba spojenie łonowe mi się rozchodzi (z tego co wyczytałam w internetach), bo czuje ból taki tępy przy zmianie pozycji i przy chodzeniu ... ☹️ Tak jakbym uderzyła się kroczem o rurę jakąś. Myślicie, że to to? [emoji46]☹️ Ale jak to rozchodzę to później jest już ok. No i ze mnie jakieś białe upławy wyleciały - zobaczymy. Dzisiaj myje okna - bez dwóch zdań bo ile można się męczyć.
W którym konkretnie tygodniu/dniu jesteś? Bo termin mamy chyba podobnie. Ja dokładnie dziś 36+1, czyli 37 tydzień :)

Dzień dobry :) @MB91 też mam takie bóle nie raz przy zmianie pozycji, chodzeniu. @caltha trzymam kciuki żeby to już było to, będziesz miała z glowy [emoji8]mi dzisiaj się śniło że pojechałam na ktg do szpitala i zaczęłam rodzić. Może to okaże się snem proroczym[emoji13] mój to codziennie do mnie mówi kiedy juz Mała wyjdzie, żebym ja to wiedziała haha

Ja wczoraj się przytulalam z moim i nic .. Tylko kataru dostalam heh:) ponoc masaz brzuszka, czy sutkow pomaga:) ale wiadomo jak dzidzia nie chce wyjść to nie wyjdzie:)

reklama
Do góry