reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Szczerze już się śmiejemy z moim, że mogłaby jeszcze ten tydzień i już wychodzić, bo wszyscy juz na Mała czekamy [emoji23] zobaczymy jak to będzie, ale dziękuję za pocieszenie[emoji16][emoji8]

Zobaczymy, która z nas pierwsza będzie [emoji4] Ja obstawiam, że @Jetkaa bo u niej już coś z czopem się dzieje [emoji16] A znając swoje szczęście to ja będę ostatnia [emoji6][emoji3] Haha... zawsze tak mam.

reklama
Ja właśnie byłam w wc i nitkę krwi miałam na wkładce , być może to nie czop a szyjka się rozwiera ?? Co myślicie ??

Zobaczymy, która z nas pierwsza będzie [emoji4] Ja obstawiam, że @Jetkaa bo u niej już coś z czopem się dzieje [emoji16] A znając swoje szczęście to ja będę ostatnia [emoji6][emoji3] Haha... zawsze tak mam.
Haha też mi się wydaje że ona pierwsza, tym bardziej że to już jej drugi poród więc może ja chwycić raz dwa haah[emoji23][emoji23][emoji16]

Hej kochane;):)Dlugo sie nie odzywalam ale przy trojce dzieci jest troche roboty i musialam dojsc do siebie po cc bo bylam bardzo slaba stracilam duzo krwi i duzo zrostow mi wycinali. Nie wiem czy pamietacie ale pisalam ze urodzilam 13 kwietnia.

Gratulacje dla wszystkich mam ktore tula juz swoje maluszki i zycze powrotu do zdrowia. I zycze szybkiego porodu tym ktore czekaja z utesknieniem na swoje maluszki.

A to moj Antoś po porodzie:)

Załączniki

• IMG_20180413_222024.jpg
    IMG_20180413_222024.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 165
reklama
Do góry