reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Szczerze już się śmiejemy z moim, że mogłaby jeszcze ten tydzień i już wychodzić, bo wszyscy juz na Mała czekamy [emoji23] zobaczymy jak to będzie, ale dziękuję za pocieszenie[emoji16][emoji8]

Zobaczymy, która z nas pierwsza będzie [emoji4] Ja obstawiam, że @Jetkaa bo u niej już coś z czopem się dzieje [emoji16] A znając swoje szczęście to ja będę ostatnia [emoji6][emoji3] Haha... zawsze tak mam.

reklama
Ja właśnie byłam w wc i nitkę krwi miałam na wkładce , być może to nie czop a szyjka się rozwiera ?? Co myślicie ??

Zobaczymy, która z nas pierwsza będzie [emoji4] Ja obstawiam, że @Jetkaa bo u niej już coś z czopem się dzieje [emoji16] A znając swoje szczęście to ja będę ostatnia [emoji6][emoji3] Haha... zawsze tak mam.
Haha też mi się wydaje że ona pierwsza, tym bardziej że to już jej drugi poród więc może ja chwycić raz dwa haah[emoji23][emoji23][emoji16]

Hej kochane;):)Dlugo sie nie odzywalam ale przy trojce dzieci jest troche roboty i musialam dojsc do siebie po cc bo bylam bardzo slaba stracilam duzo krwi i duzo zrostow mi wycinali. Nie wiem czy pamietacie ale pisalam ze urodzilam 13 kwietnia.

Gratulacje dla wszystkich mam ktore tula juz swoje maluszki i zycze powrotu do zdrowia. I zycze szybkiego porodu tym ktore czekaja z utesknieniem na swoje maluszki.

A to moj Antoś po porodzie:)

Załączniki

• IMG_20180413_222024.jpg
    IMG_20180413_222024.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 170
reklama
Do góry