reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Ale dziewczyny wszystko boli;(( nie ruszyłam od cc niczym. Nie umiem się obrócić na bok.dzis mam już wstać, nie wiem jak to zrobię Ale nie pozwolą mi lezec;((( straszne to..
Będzie dobrze ... Pierwsza doba najgorsza ... Dasz radę i wstaniesz ... To u was późno sie wstaje my po 12 H wstawialismy

reklama
Cześć dziewczyny

@marida super, że ci tak dobrze poszło ze wstawaniem :) Pomimo cc masz pokarm? Czy pijesz herbatkę laktacyjna?

@sredec1982 musisz zagryzc zęby i się nie poddawac. Wiem że**** boli, bo już to przerabialam, ale najgorsze pierwsze kroki. Jak wstawalm po 24h, to dosłownie gwiazdki mi się pokazały, więc najlepiej trzymaj się czegoś. Będzie dobrze ;)

@Jetkaa nie zazdroszczę ci tych bezsennych nocy. Ja to śpię na dobre. Zauważyłam, że pod koniec bym spała i spała, a tu trzeba wstawać...
@Gosika88 lepiej u ciebie? Są jakieś oznaki, czy zaś falszywy alarm?

A wczoraj kupiłam.sobie.na.nogi skarpetki zluszczajace, by się pozbyć twardego naskórka. Ale teraz mnie oswiecilo, czy moge. Mam iść na cc a tu takie niefajne stopy. Nie robilam peelingu, bo ciężko mi już nawet umyć stopy... Nie ukrywam, że już cały czas chodzę w japonkach, bo mam tak opuchnięte nogi... Co poradzicie?

Dzień dobry.

CC nieważne czy pierwsze czy kolejne, zależy od organizmu jak się znosi. Najgorzej wstać. Im więcej będziesz się ruszać będzie łatwiej i lżej. A jak się "zalezysz" to potem ciężko się ruszyć.

Skarpetki złuszczające wg mnie spokojnie możesz stosować.

Dzień dobry kobietki.

@sredec1982 dasz radę [emoji8] nastaw się tylko odpowiednio i wstawaj - masz już cudownego synka obok siebie i dla niego musisz być silna[emoji16]

@marida super, że u Ciebie nie ma tragedii. Jak dzieciątko pierwszą noc? [emoji39]

@Gosika88 jak u Ciebie?

@Brzuszkowa te skarpetki złuszczające to może lepiej odpuść co? Przez tydzień będzie Tobie schodzić naskórek jak bardzo dużo go masz, a to może czasem gorzej wyglądać niż to jakbyś przejechała tarką pod prysznicem [emoji39] Ja kiedyś tak się urządziłam ... matko co ja przeszłam... moje stopy wyglądały jakbym chora na coś była - tak skóra schodziła. Blehhhh[emoji16]

@paaulaa90 ja to uwielbiam burze [emoji16] Serio! Z tym, że jak człowiek chce zasnąć chociaż trochę a tutaj gromy z nieba się walą to wiesz jak jest [emoji57].

Póki co to pije kawkę po śniadanku - coś mnie brzuch boli cały czas ale nic nie rusza. Z D. wczoraj gadaliśmy, że od niedzieli bierzemy się za mnie [emoji5] Tym bardziej, że gin powiedział, że taka „moja uroda” - trzeba mnie „przegonić” Hihi [emoji3]

Dzień dobry kobietki.

@sredec1982 dasz radę [emoji8] nastaw się tylko odpowiednio i wstawaj - masz już cudownego synka obok siebie i dla niego musisz być silna[emoji16]

@marida super, że u Ciebie nie ma tragedii. Jak dzieciątko pierwszą noc? [emoji39]

@Gosika88 jak u Ciebie?

@Brzuszkowa te skarpetki złuszczające to może lepiej odpuść co? Przez tydzień będzie Tobie schodzić naskórek jak bardzo dużo go masz, a to może czasem gorzej wyglądać niż to jakbyś przejechała tarką pod prysznicem [emoji39] Ja kiedyś tak się urządziłam ... matko co ja przeszłam... moje stopy wyglądały jakbym chora na coś była - tak skóra schodziła. Blehhhh[emoji16]

@paaulaa90 ja to uwielbiam burze [emoji16] Serio! Z tym, że jak człowiek chce zasnąć chociaż trochę a tutaj gromy z nieba się walą to wiesz jak jest [emoji57].

Póki co to pije kawkę po śniadanku - coś mnie brzuch boli cały czas ale nic nie rusza. Z D. wczoraj gadaliśmy, że od niedzieli bierzemy się za mnie [emoji5] Tym bardziej, że gin powiedział, że taka „moja uroda” - trzeba mnie „przegonić” Hihi [emoji3]
Noc taka sobie drugie dziecko w pokoju plakalo cala noc... A Weronika spala w najlepsze :) Dzisiaj jak wstalam to juz o niebo lepiej sie czuje :)

Hej dziewczyny u mnie od nocy takie kłucia i stawianie się brzucha. Przy sprzątaniu to musze na chwile przystac, bo tak boli, ciekawe czy to juz sie zaczyna :) 8go mam wizytę to moze jakies skurcze sie pokażą na ktg. Super dziewczyny, że możecie tulic swoje maluszki już. Wydaje mi się, że później @Jetkaa, @MB91 i ja się rozpakujemy w jednym czasie [emoji12][emoji23]

reklama
Do góry