reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

A mnie strasznie bola stawy w nogach.. Jejku!!! Dawno mnie nie bolały.. Takze mam noc z glowy.. Wysmarowalam sobie zelem mam nadzieje ze pomoze.. 6km spacer zamiast pomóc zeby sie ruszylo wywolal bol nie tego co trzeba... Wszystko moze mnie bolec ale nie to.. Mam nadzieje ze szybko przejdzie i pójdę spokoinie spac

reklama
A mnie strasznie bola stawy w nogach.. Jejku!!! Dawno mnie nie bolały.. Takze mam noc z glowy.. Wysmarowalam sobie zelem mam nadzieje ze pomoze.. 6km spacer zamiast pomóc zeby sie ruszylo wywolal bol nie tego co trzeba... Wszystko moze mnie bolec ale nie to.. Mam nadzieje ze szybko przejdzie i pójdę spokoinie spac

Nie zazdroszczę ... mnie od 3 dni trzyma ból lewej pachwiny [emoji57] Nic fajnego.

Standardowo nie śpię od 2 w nocy [emoji849] Jeszcze burza w Gdyni jest mega. Ehh...

Zazdroszczę tym z Was, które nie mają problemu ze snem [emoji4]

Ale dziewczyny wszystko boli;(( nie ruszyłam od cc niczym. Nie umiem się obrócić na bok.dzis mam już wstać, nie wiem jak to zrobię Ale nie pozwolą mi lezec;((( straszne to..

Hej
@Jetkaa oj rozumiem cie ja duzo nie chodze a ciągle odczuwam nogi albo skurcze łapią albo puchna albo jak wczoraj od pachwiny w dół lapaly mnie jakby skurcze i strasznie bolało w lydce a ty wczoraj 6km przeszlas to jest wyczyn dla nog w 9mies ciąży:( oby szybko przeszło.
@MB91 czyli odemnie burza poszła do ciebie hehe do 3 godziny czuwalam w razie jakby się córcia wystraszyla no a poza tym też nie przepadam za burza wiec ciężko bylo przy niej spać.
@sredec1982 współczuję ale napewno dasz radę, masz już synka obok i dla niego musisz pokonać ból pierwszy raz najgorzej później już jakoś pójdzie no i jak dziewczyny wcześniej pisały proś o przeciwbólowe bo się wykonczysz. Właśnie dlatego boję sie cc bo niewiem co by mnie później czekało:( mam nadzieje ze skończę drugim sn.

reklama
Marida u nas też 12 ... Musisz na nogach przejść z poporodowej na inną sale [emoji13]

Serdec obawiam się że to bez różnicy ... Mnie pierwsze CC łaskawie potraktowało. Ale po 9,5 miesiąca i pozbyciu się z ciała 13 kg na raz ...po prostu błogostan mnie chyba ogarnął ;) mam nadzieję że tym razem będzie identycznie (oprócz oxy na początku)

Do góry