Gosika88
Fanka BB :)
Gratuluję:* super, że już idziecie do domkuCzesc. Melduje sie ze szpitala. Urodzilam synka 30 kwietnia o 16tej przez cc. Jutro nas wypisuja.
A ja znowu miałam skurcz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję:* super, że już idziecie do domkuCzesc. Melduje sie ze szpitala. Urodzilam synka 30 kwietnia o 16tej przez cc. Jutro nas wypisuja.
GratulacjeCzesc. Melduje sie ze szpitala. Urodzilam synka 30 kwietnia o 16tej przez cc. Jutro nas wypisuja.
Cudowny buziaki od e-cioci :*To moj Julian. Dziekuje za wsparcie i ze myslalyscie o mnie: )
Ile ważył i jak długi? Śliczne boboTo moj Julian. Dziekuje za wsparcie i ze myslalyscie o mnie: )
Co ile masz ? Bolesne ?Gratuluję:* super, że już idziecie do domku
A ja znowu miałam skurcz
GratulacjeHej ja juz po mialam cc o 12.30 dopiero a pozniej karmienie goscie i zlecialo.... Mala dostala 10 pkt,3360g i 54cm. Z poczatku darla sie mega ale teraz jedt juz okej Zobacz załącznik 852825
GratulacjeTo moj Julian. Dziekuje za wsparcie i ze myslalyscie o mnie: )
Nieregularnie, lekko boląCo ile masz ? Bolesne ?