reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Już po,nie było tak źle Ale dobrze że cc bo.maly ma 4780 i 61 cm.teraz na szczepieniu. Niestety dokarmiony zanim mi go przystawili:( w nocy zabiorą go na całą noc.
Ale wzruszylam się jak usłyszałam płacz...Zobacz załącznik 852716
Gratulacje :) śliczny chłopczyk :)

Dzisiaj urodziła też moja koleżanka, która miała termin na 8 maja. A u mnie nic kompletnie nie zwiastuje porodu. Tonka sobie szaleje w brzuchu, szyjka twarda, zamknięta, 3 cm ponad. Chyba będę z czerwcówek [emoji14]

reklama
Już po,nie było tak źle Ale dobrze że cc bo.maly ma 4780 i 61 cm.teraz na szczepieniu. Niestety dokarmiony zanim mi go przystawili:( w nocy zabiorą go na całą noc.
Ale wzruszylam się jak usłyszałam płacz...Zobacz załącznik 852716
Gratulacje[emoji3] ale duzy chlopczyk i jaka fryzurka swietna[emoji4] niech zdrowo rośnie, a tobie szybkiego powrotu do formy

Gratulacje dla dziewczyn które już maja swoje maleństwa obok ;* !
Ja dzisiaj byłam na ktg w szpitalu bo na poniedziałek termin i okazało się ze mam skurcze co 10 min ale mam przyjechać jak będą trochę częstsze ;) także coś się dzieje :))

Sredec 1985 gratulacje śliczny i duży chłopczyk :) nie rozumiem dlaczego dokarmiaja dzieci bez zgody matki i po odrazu po porodzie przecież takie maleństwo ma zapas składników odżywczych :rolleyes: u nas czy po sn czy po cc nawet na chwilę nie zabierają dziecka od matki chyba że są komplikacje ;)
Podobno miał niski cukier. Już 2 x go dokarmiali:( pytalam ordynatora czy.ma cukrzycę A on mówi że taki niski cukier na razie ok.

reklama
Do góry