reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Ja w 1 ciazy odeszedl czop, bol jak na okres czyli dosc slaby, i niteczki i to zwiastowalo porod:) cala noc się pojawialy z lekkim bolem a pozniej juz bol był mocniejszy i krwi więcej :) i poszlo:)
No u mnie już czas, także wcale się nie zdziwię. Oby tylko poszło szybko, bez powikłań i bez dużego bólu. Zobaczymy jak to będzie.

@MB91

@MB91 - dzieki

reklama
@Katerina1985 napisałam na priv Tobie [emoji3]

@Jetkaa to chyba 1 poród miałaś spoko co? [emoji4]
Pierwszy pord byl straszny .. W sobotę o 23 czop odchodzil cala noc w nd 8mej bylam w szpitalu skurcze byly ale slabe .cala nd cala noc caly pon cala noc i w wtorek o 7mej zaczela sie akcja przybily pęcherz po 10h mialam 10cm rozwarcia glowke bylo widac ale maly utknął i tracil tetno.. Natychmiast cc moj w szoku tu leze mam skurcze pelno krwi wpada kilku lekarzy cewnikuja mnie prowadza na stol i robia cc więc dla mnie 1 porod byl tragiczny ... Ale na ten jestem nastawiona calkiem inaczej :) pozytywnie i sie go nie boje.. Jedyne co sie boje to karmienie hehe bo w 1 ciazy byl dla mnie bolesny i nie potrafilam i wiem ze zle robilam ... Teraz duzo czytałam i ogladalam i wiem jak to ma wygladac:)

reklama
Do góry