reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ja w 1 ciazy odeszedl czop, bol jak na okres czyli dosc slaby, i niteczki i to zwiastowalo porod:) cala noc się pojawialy z lekkim bolem a pozniej juz bol był mocniejszy i krwi więcej :) i poszlo:)
No u mnie już czas, także wcale się nie zdziwię. Oby tylko poszło szybko, bez powikłań i bez dużego bólu. Zobaczymy jak to będzie.

@MB91

@MB91 - dzieki

reklama
@Katerina1985 napisałam na priv Tobie [emoji3]

@Jetkaa to chyba 1 poród miałaś spoko co? [emoji4]
Pierwszy pord byl straszny .. W sobotę o 23 czop odchodzil cala noc w nd 8mej bylam w szpitalu skurcze byly ale slabe .cala nd cala noc caly pon cala noc i w wtorek o 7mej zaczela sie akcja przybily pęcherz po 10h mialam 10cm rozwarcia glowke bylo widac ale maly utknął i tracil tetno.. Natychmiast cc moj w szoku tu leze mam skurcze pelno krwi wpada kilku lekarzy cewnikuja mnie prowadza na stol i robia cc więc dla mnie 1 porod byl tragiczny ... Ale na ten jestem nastawiona calkiem inaczej :) pozytywnie i sie go nie boje.. Jedyne co sie boje to karmienie hehe bo w 1 ciazy byl dla mnie bolesny i nie potrafilam i wiem ze zle robilam ... Teraz duzo czytałam i ogladalam i wiem jak to ma wygladac:)

reklama
Do góry