reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Dzień dobry [emoji3]

Ja znalazłam sposób na bezsenność - idę później spać i jakoś udaje mi się przespać noc. Oczywiście... wizyty w toalecie max co 1,5 godziny dalej są [emoji6]

@sredec1982 ja też zaczynam świrować mimo, że zostało mi jeszcze 30 dni do terminu porodu [emoji39] Wczoraj w ogóle tak mi zaczęła płynąc siara z piersi, że szok. Mała coraz to bardziej też mi na szyjkę naciska... czasami czuje pod rząd kilka takich ukłuć i to dosyć bolesnych.
Siusiu w nocy idę ale ledwo wstaje z łóżka - tak mnie kości miednicy i ud bolą [emoji846]
Zwariować można [emoji28][emoji39]
Zastanawiam się czy to już jakoś na dniach czy mam jeszcze sporo czasu.. szok [emoji4]

Miłej niedzieli dziewczyny [emoji8]

reklama
@basia89 opowiedz jak było, Ty też wysypałaś się nieco przed terminem?

Tak kochana. Wody mi odeszły w nocy w czwartek, ale jak i przy pierwszym porodzie zero akcji porodowej.. w piątek o godzinie 7:40 dostałam kroplówkę z oxytocyną na wywołanie skurczy i pózniej wszystko już poszło bardzo szybko.. skurcze mocne, parte na chwile przed 10:00 i o 10:00 maluch już był na świecie [emoji6] urodziłam 38+1 także prawie dwa tygodnie za wcześnie.. jeżeli wszystko będzie dobrze to jutro wyjdziemy więc trzymajcie kciuki bo dziś wyszła żółtaczka fizjologiczna i to od jej jutrzejszego poziomu wszystko zależy..
A oto i mój Bartuś
IMG_6948.JPG

Załączniki

• IMG_6948.JPG
    IMG_6948.JPG
    240,3 KB · Wyświetleń: 2 491
Tak kochana. Wody mi odeszły w nocy w czwartek, ale jak i przy pierwszym porodzie zero akcji porodowej.. w piątek o godzinie 7:40 dostałam kroplówkę z oxytocyną na wywołanie skurczy i pózniej wszystko już poszło bardzo szybko.. skurcze mocne, parte na chwile przed 10:00 i o 10:00 maluch już był na świecie [emoji6] urodziłam 38+1 także prawie dwa tygodnie za wcześnie.. jeżeli wszystko będzie dobrze to jutro wyjdziemy więc trzymajcie kciuki bo dziś wyszła żółtaczka fizjologiczna i to od jej jutrzejszego poziomu wszystko zależy..
A oto i mój Bartuś
Zobacz załącznik 849255
Sliczny chłopiec:) ale ma wloski hehe miałaś zgage?:) bo ponoc jak dlugie ciemne ma sie straszna zgage:) .trzymamy kciuki!:) my przez zoltaczke półtora tygonia byliśmy w szpitalu:\ fajnie ze raz dwa poszlo:) a 1 porod byl podobny? Bo ponoc 2 porod szybszy jest

A oto i mój Bartuś
Zobacz załącznik 849255
O jakie czarne włosy :D ładniutki , dużo zdrówka i oby jak najszybciej do domu :*

@Jetkaa, tak! Zgagę miałam okropna !!! O kurczę.. nawet mnie nie strasz, że aż tyle [emoji33]
Pierwszy poród trwał po podłączeniu kroplówki 5,5 h [emoji6] także ten o polowe szybciej

A oto i mój Bartuś
Zobacz załącznik 849255
Synus prześliczny!! Nie tylko włoski,ale i zarost widzę:p gratuluję!!!

Dziewczyny... Dziś cały czas boli mnie ppdbrzusze i krocze jak na okres, ale nie są to jakieś cykliczne pobolewania tylko stale,szczególnie jak się ruszam. Jak leżę jest ok. Myślicie że niedługo coś może w końcu ruszyć?

reklama
Do góry