reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Robie zastrzyki w udo, ten sam efekt dzialania. U mnie musi byc dwa razy niestety, zwiazane jest to z szybszym czasem krzepniecia czy cos tskiego. Czego sie nie zrobi dla maluszka

Angela coś o tym wiem [emoji13] położyłam się po 0:00 bo się uczylam. Miałam 3h na sen bo o 4 pociąg ale o 1:30 oczy jak 5zl i nie dało się już zasnąć [emoji854] wracam za chwilę do domku (2,5h drogi przede mną) i idę prosto do łóżka [emoji13]

U nas jest 27°:) ale ciesze się bo slaby wiatrer jest i nie czuc tego:) z małym jestem pare h na ogrodzie gramy w piłkę, robimy babki z piasku:) jeszcze trampoline rozlozyc musimy . :) teraz przerwa na lody :) reszte na Chwilę do domu chciala bym poprasowac rzeczy dla malej tzn tylko posciel, baldachim;)

Czesc dziewczyny. Kolejny słoneczny weekend się zapowiada używacie jakiś kremów dobrych na rozstępy, bo te moje mam wrażenie że nic nie działają poradzicie coś ?

Ja padam dziewczyny :\ plecy mnie tak pieka.. Za dlugo bylam na nogach i plecy dadza mi w kosc przy zasypianiu.. Od 12ten z malym ma ogrodzie brykalismy do 19.30... I czuje ze za dlugo .. A tak mi plecy zjaralo i nos aaa i piegi mi wyszły :)

Rozstępy to kwestia genetyki a nie smarowania odpowiednimi kremami, można ewentualnie zmniejszyć kremami ich widoczność. Ja od początku się smaruję a mam, ale ma moja mama i moje 4 siostry, więc wiedziałam, że to nieuniknione. Siostra męża niczym się nie smarowała i nie ma, ale jej mama też nie ma :) Na blogu Mamaginekolog kiedyś o tym pisała i wyjaśniała jak to działa :) jeśli masz mieć, to choćby nie wiem jak drogim kremem się smarowała i tak będziesz miała :p

reklama
Rozstępy to kwestia genetyki a nie smarowania odpowiednimi kremami, można ewentualnie zmniejszyć kremami ich widoczność. Ja od początku się smaruję a mam, ale ma moja mama i moje 4 siostry, więc wiedziałam, że to nieuniknione. Siostra męża niczym się nie smarowała i nie ma, ale jej mama też nie ma :) Na blogu Mamaginekolog kiedyś o tym pisała i wyjaśniała jak to działa :) jeśli masz mieć, to choćby nie wiem jak drogim kremem się smarowała i tak będziesz miała :p

Np moja mama miała rozstępy a ja np ich nie mam , na początku się smarowałam jakimś masłem ale później jakoś to olałam :)

Do góry