@Zeni- maj męczysz się z dwoma zastrzykami dziennie, dziwne, że lekarz nie dał Ci zatem większej dawki, 0,8 - jeden zastrzyk, jedno wkłucie
Laski z heparyną - też macie takie sińce na brzuchu?
reklama
kamilaasami
Fanka BB :)
Angela coś o tym wiem [emoji13] położyłam się po 0:00 bo się uczylam. Miałam 3h na sen bo o 4 pociąg ale o 1:30 oczy jak 5zl i nie dało się już zasnąć [emoji854] wracam za chwilę do domku (2,5h drogi przede mną) i idę prosto do łóżka [emoji13]
Jetkaa
U nas jest 27° ale ciesze się bo slaby wiatrer jest i nie czuc tego z małym jestem pare h na ogrodzie gramy w piłkę, robimy babki z piasku jeszcze trampoline rozlozyc musimy . teraz przerwa na lody reszte na Chwilę do domu chciala bym poprasowac rzeczy dla malej tzn tylko posciel, baldachim
Czesc dziewczyny. Kolejny słoneczny weekend się zapowiada używacie jakiś kremów dobrych na rozstępy, bo te moje mam wrażenie że nic nie działają poradzicie coś ?
Jetkaa
Ja padam dziewczyny :\ plecy mnie tak pieka.. Za dlugo bylam na nogach i plecy dadza mi w kosc przy zasypianiu.. Od 12ten z malym ma ogrodzie brykalismy do 19.30... I czuje ze za dlugo .. A tak mi plecy zjaralo i nos aaa i piegi mi wyszły
Rozstępy to kwestia genetyki a nie smarowania odpowiednimi kremami, można ewentualnie zmniejszyć kremami ich widoczność. Ja od początku się smaruję a mam, ale ma moja mama i moje 4 siostry, więc wiedziałam, że to nieuniknione. Siostra męża niczym się nie smarowała i nie ma, ale jej mama też nie ma Na blogu Mamaginekolog kiedyś o tym pisała i wyjaśniała jak to działa jeśli masz mieć, to choćby nie wiem jak drogim kremem się smarowała i tak będziesz miała
reklama
Angela3aa
Rozstępy to kwestia genetyki a nie smarowania odpowiednimi kremami, można ewentualnie zmniejszyć kremami ich widoczność. Ja od początku się smaruję a mam, ale ma moja mama i moje 4 siostry, więc wiedziałam, że to nieuniknione. Siostra męża niczym się nie smarowała i nie ma, ale jej mama też nie ma Na blogu Mamaginekolog kiedyś o tym pisała i wyjaśniała jak to działa jeśli masz mieć, to choćby nie wiem jak drogim kremem się smarowała i tak będziesz miała
Np moja mama miała rozstępy a ja np ich nie mam , na początku się smarowałam jakimś masłem ale później jakoś to olałam