Katerina1985
Fanka BB :)
Ja śpię jak suseł. Co prawda budzę się w nocy i nad ranem, ale potem zasypiam dalej (czasem po godzinie nawet, ale dobrze sypiam).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zdjęłam żel parę dni temu ... Szkoda mi ich ale jak się ogarniemy finansowo to wrócę ... Jednak 100zl co miesiąc to trochę dla mnie teraz dużo i wolę zakupowo-ubrankowo dla dzieci poszaleć niż pazurki [emoji13]
Ja mam miesiac jeszcze do porodu doklanie 30dni po porodzie nie zrobię od razu a teraz chciala bym się trosze ogarnąć bo zle się czuje w swoim ciele.. A tak to moze poczuje się lepiej. Mi w ciazy np super paznokcie rosna i wlosy rzesy w sumie tez tylko kolor sie wlosow zmienil... :\Ja bardzo polecam zakup swojej lampy mi paznokcie rosną mega szybko, żeby nie było odrostów musiałabym chodzić do kosmetyczki co 2-3 tygodnie, co totalnie się nie opłaca. Od prawie 3 lat mam swoją lampę i to była super inwestycja.
Dziewczyny a nie boicie się robić teraz rzęs? Po ciąży podobno włosy wypadają mocno, ja bym się bała ze rzęsy polecą i z przedłużaniem będzie bardzo widać braki.
Ja robię co miesiąc rzęsy i nie wypadają mi, ale to zależy od organizmu... Ja juz żele ściągnełam bo muszę jakoś do porodu paznokcie ogarnąć bo strasznie słabe mi się zrobiłyJa bardzo polecam zakup swojej lampy mi paznokcie rosną mega szybko, żeby nie było odrostów musiałabym chodzić do kosmetyczki co 2-3 tygodnie, co totalnie się nie opłaca. Od prawie 3 lat mam swoją lampę i to była super inwestycja.
Dziewczyny a nie boicie się robić teraz rzęs? Po ciąży podobno włosy wypadają mocno, ja bym się bała ze rzęsy polecą i z przedłużaniem będzie bardzo widać braki.
Dzień dobry
@basia89 gratulacje!!!
@Brzuszkowa współczuję u nas też ledwo pralka ciągnie tylko patrzeć kiedy padnie a też dzisiaj tyle prania i wogole roboty mam pełno bo przez szpital wszystko mi się obsunelo ehh.
Biorę sie powolutku za robotę, życzę miłej i pogodnej soboty.
@Zeni- maj męczysz się z dwoma zastrzykami dziennie, dziwne, że lekarz nie dał Ci zatem większej dawki, 0,8 - jeden zastrzyk, jedno wkłucieTez biore zastrzyki z heparyny, 0'4 co 12 godzin. U mnie nie stwierdzono zakrzepicy ale mam duze wartosci d-dimerow, czynnika wskazujacego na duza krzepkiwosc krwi. Biore duza dawke a i tak mam norme bardzo przekroczona. Ale wszystko jest ok, czuje sie dobrze, Alanek rosnie i rozwija sie ksiazkowo. Teraz ma 2400, 34'4dni.
Miałam na początku, teraz od kilku miesięcy w ogóle mi się nie robią.@Zeni- maj męczysz się z dwoma zastrzykami dziennie, dziwne, że lekarz nie dał Ci zatem większej dawki, 0,8 - jeden zastrzyk, jedno wkłucie [emoji14]
Laski z heparyną - też macie takie sińce na brzuchu?