Ojej współczuję naprawdę musiał cierpieć może jakieś uczulenie miał na jakiś składnik a że do facet to pewnie bardziej mam dwóch małych facetów i wiem jak jest ciężko jak są chorzy ale tak jak piszesz trzeba najpierw próbować innych metod niż odrazu antybiotyk u mnie też albo paracetamol albo ibuprofen zależy jaka gorączka i czy spada
reklama
Jetkaa
Fanka BB :)
On ma tik tak jak np ktos obryza paznokcie tak on skubie usta .. A zwlaszcza ja ma suche .. I to wystarczylo byl oslabiony po antybiotyku i wdala się infekcja w otwarta rane na ustach.. I poszlo na dziasla język i usta.. Tragedia nieprzespane noce przez miesiac . palcz bol i nie dalo się duzo dziecku pomoc to najbardziej bolao jak byl glodny chcialam mu dac jesc pomoc jakos a to tak bolało ze jesc nie mogl:\\ zjechal z wagi w momencie.. Ale wyleczylam. Na szczescie.. Mial przepisany antybiotyk na te usta ale nic to nie dawalo zaczelam czytac i dalam mu witaminy co dzieci pija na usta o pozniej fiolet i to nam dopiero pomoglo tezke teraz dmucham na zimneOjej współczuję naprawdę musiał cierpieć może jakieś uczulenie miał na jakiś składnik a że do facet to pewnie bardziej mam dwóch małych facetów i wiem jak jest ciężko jak są chorzy ale tak jak piszesz trzeba najpierw próbować innych metod niż odrazu antybiotyk u mnie też albo paracetamol albo ibuprofen zależy jaka gorączka i czy spada
Jetkaa
tazke teraz mu smaruje nonstop wazelina z witaminami, a jak zobacze ze urwal skorke odrazu daje fiolet zeby zabic bakterie..
A co do metod u nas jeszcze daje sie troszke smalcu z bobra czy czegos takiego z mlekiem dziecia i to pomoga .niby. U nas syrop z mlecza i miod tym mu slodze herbatę czy mleko i odpukac dosc nie choruje
A co do metod u nas jeszcze daje sie troszke smalcu z bobra czy czegos takiego z mlekiem dziecia i to pomoga .niby. U nas syrop z mlecza i miod tym mu slodze herbatę czy mleko i odpukac dosc nie choruje
kamilaasami
Zeni super [emoji106] takie posty lubimy [emoji5]
Brzuszkowa
Cześć dziewczyny,
niedawno któraś pisała, że przypuszcza, że organizm się oczyszcza. Powiem szczerze, że od 3 dni, a dziś w nocy mam rozluźnienie. Teraz to mi cały czas coś w brzuchu jeździ. Dziś w nocy zaliczyłam 3 posiedzenia. Też ctak mialyscie? Chyba, że u mnie to coś innego. Przypomnę, że jestem dopiero 34+6tc... Chyba, że tocmam od lekarstw na mój katar, kaszel... No masakra.... Za mną straszna noc...
niedawno któraś pisała, że przypuszcza, że organizm się oczyszcza. Powiem szczerze, że od 3 dni, a dziś w nocy mam rozluźnienie. Teraz to mi cały czas coś w brzuchu jeździ. Dziś w nocy zaliczyłam 3 posiedzenia. Też ctak mialyscie? Chyba, że u mnie to coś innego. Przypomnę, że jestem dopiero 34+6tc... Chyba, że tocmam od lekarstw na mój katar, kaszel... No masakra.... Za mną straszna noc...
sredec1982
Hej, to ja pisalam, miałam 2 dni takie w poniedziałek i wtorek i potem nic..;( skacze na pilce, chodzę więcej Ale akcja w ogóle się nie zaczyna.od środy czuje się dobrze;( ech..Cześć dziewczyny,
Brzuszkowa
Hej, to ja pisalam, miałam 2 dni takie w poniedziałek i wtorek i potem nic..;( skacze na pilce, chodzę więcej Ale akcja w ogóle się nie zaczyna.od środy czuje się dobrze;( ech..
Tylko, że do cc mam jeszcze miesiąc czasu 14.05, a wg om termin przypadł na 20.05. Chyba, że zaś jelitowka... Wezmę sobie elektrolity z apteki i zobaczę... Mam nadzieję, że szybko minie... Bo innych oznak nie mam...
Widocznie dzidziuś jeszcze nie jest gotowy. A na kiedy masz termin?
Z tą końcówką tak jest, że się ciągnie bez końca.
Dzięki za wiadomość
sredec1982
39 tc u mnie. Jak do jutra nic się nie zacznie muszę do szpitala by zdecydowali czy nie wywoływać porodu:/ A niestety się nie zanosi. U Ciebie pewnie też oczyszczanie to nie to co jest przed samym porodem masz jeszcze trochę czasu. Trzymam.kciuki by Ci przeszłoTylko, że do cc mam jeszcze miesiąc czasu 14.05, a wg om termin przypadł na 20.05. Chyba, że zaś jelitowka... Wezmę sobie elektrolity z apteki i zobaczę... Mam nadzieję, że szybko minie... Bo innych oznak nie mam...
Widocznie dzidziuś jeszcze nie jest gotowy. A na kiedy masz termin?
Z tą końcówką tak jest, że się ciągnie bez końca.
Dzięki za wiadomość
reklama
marida
Z tym wywolywaniem to tez tak nie bardzo chca jak pamietam z ostatniego mojego pobytu to dali w sumie tylko olej rycynowy na dzien dobry a pozniej tylko sie siedzialo i nic nie podawali *_* podobno ze jak pol kieliszka oleju rycynowego popije sie cola moze to porod wywolac *_* tak kiedys mi znajoma polozna mowila,ze sama rycyna nic nie da... Oby nie musieli u ciebie wywolywac...39 tc u mnie. Jak do jutra nic się nie zacznie muszę do szpitala by zdecydowali czy nie wywoływać porodu:/ A niestety się nie zanosi. U Ciebie pewnie też oczyszczanie to nie to co jest przed samym porodem masz jeszcze trochę czasu. Trzymam.kciuki by Ci przeszło