Blondynka1988
Fanka BB :)
Ja mam wszystko wyprane, ale nie ubieram jeszcze np. prześcieradła.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zaczęłam dzuse 34 tc i powiem, że ostatnie dni, to ciągle coś wypluwa ze mnie - bezparwne jakby woda, a czasami pod żółte. No ale jutro mam wizytę, to lekarza się poradzee i zobaczę co ti może być. Nadal jestem na tabletkach dopochwowych i te uplawy mogar bycr z tego... Chyba, że wody płodowe wyciekaja... Albo mala uciska jakoś na pęcherz i mocz wylatuje... Mała sie rusza, więc jest ok. Muszę poczekać do jutra...Hej dziewczynki.
U nas też weekend całkiem miło, bo przyjechał do nas przyjaciel mojego D i trochę mi się rozerwało[emoji16]
@Nan90 to prawda! Pogoda jest mega i aż zaraz wyjdę z kawką na balkon posiedzieć troszkę [emoji3]
Jak przyjdzie wszystko do łóżeczka to upiorę, wyprasuje i pochowam do szafy. Mój ubierze jak będę w szpitalu bo się kurzy strasznie.
Ceratkę będę na materacyk kładła - taki podkład higieniczny. Chyba, że kupię materac od razu z poszyciem które można ściągać i prać to wtedy daruje sobie dodatkowy podkład.
@sredec1982 mnie się wydaje, że z tym słoneczkiem to lepiej ostrożnie. Nie możemy się przecież przegrzewać [emoji846]
@Nan90 super że remont ku końcowi idzie. W końcu wszystko sobie przygotujesz.
@Gosika88 śliczne te literki są [emoji846]
Powiem Wam, że od wczoraj mam dziwne akcje i zastanawiam się co to się dzieje. Tak gdzieś od 21 do 6 rano strasznie bolało mnie podbrzusze (tak jak na okres) i brzuszek twardniał mi tak jakoś dziwnie, że czułam kłucie jednocześnie w szyjce. No spa początkowo nie pomogła i finalnie wzięłam dwie by jakoś zasnąć. Budziłam się całą noc co 30 minut spocona i obolała. Młoda czułam, że już jest bardzo nisko główką jak się ruszała, bo to aż bolało.
Cała noc na czuwaniu - czy plamienie się pojawi.. czy wody się będą sączyć - do zwariowania.
Czekam na jutrzejszą wizytę, ale może Wy mi podpowiecie czy mam wrzucić już 6 bieg dla mojego D z przygotowaniami? [emoji849]
Mi ginekolog powiedział ostatnio, że gdyby nawet teraz coś się działo to nie wstrzymają już akcji porodowej. Młoda się rusza leniwie, ale o 6 to tak szalała, że myślałam, że wyskoczy dlatego w miarę spokojnie czekam sobie co dalej nastąpi. Dalej czuje kłucie w szyjce i dość wilgotno się tam zrobiło. Któraś coś takiego ma? Miała? Jutro zacznę 35 tydzień.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też ze Śląska - spod Raciborza. To jest właśnie prawda, że jako rodzic ma się mało czasu dla siebie. Za dużo racy i obowiązków domowych, czy remonty... Juz tak latamy jak głupi mając jedną córkę, a teraz jeszcze druga córka w drodze... Ale może będzie i dobrze... Ciągle coś dochodzi, a i tak znajdujemy czas dla naszych dzieciOkolice czestochowy u nas tez poddasze w planach *_* w tym roku mamy pokoj do remontu, maz czeka na deszczowa pogode bo robi aktualnie na dachach i wtedy ma gipsowke robic i wszystko ogarniac. Okna czekaja do wstawienia i wiele wiele rzeczy xD z czasem napewno ogarnie wszystko dopiero co zjechal do polski 3 tygodnie temu juz na stale wiec zobaczymy jak to bedzie. Niedziele zawsze poswieca na zabawy z coreczka wiec dla siebie praktycznie nie ma czasu na nic xD
Napisane na LG-M320 w aplikacji Forum BabyBoom
Część dziewczyny, dopiero teraz odkryłam to forum i żałuję że tak późno. Mam termin na 12.05 i się zaczynam trochę obawiać czy damy sobie z małym radę bo to nasze pierwsze dziecko. Ale z drugiej strony tak bardzo się ciesze.