Blondynka1988
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaa to troszkę inaczej niz w gorach bo u nas o 10/11tej msza osob 45/50bo mamy duzo rodziny i siedzi sie i siedzi..to akurat jest męczące.. Syna chrzciny bylu do 5rano oczywiście matka idzie wczesniej z dziećmi bo później zabawa i alkohol..@Jetkaa u nas będą jakieś 22 osoby na chrzcinach.
Msza o 13:00. Później jedziemy na salę. Jest obiad, ciasto, zimne zakąski, kolacja i do domu. Różnie to trwa- 4-5-6godzin.
U nas nie ma znaczenia kiedy syna chrzcilam jak mial 5miesiecy prawie 6 bo chorował strasznie pozniej święta i jakostak zeszlo.. a mala chce w lipcu jak bedzie miala 1.5/2miesiace jak będzie wszystko ok jak wygladaja u was chrzciny? ile osob? Do której się siedzi.? I wogole? Bo u nas goralskie sie chyba roznia?
No a ja się ze swoim znowu mocno pokłóciłam. Rozryczalam się i poszłam spać, teraz muszę coś zjeść