szczesliwa66
Fanka BB :)
No ja wlasnie skurczy tez nie czuje a zapis je notuje ze sa
Mam tylko czeste klucie w pachwinach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w którym jestes tyg? A co ile je masz?na ktg wychodzą mocne czy slabe?No ja wlasnie skurczy tez nie czuje a zapis je notuje ze sa
Dobrze bo to juz bezpieczny tydzien Hmm moze zaskoczony jest ze juz masz delikatne skurcze, nie stresuj sie i obserwuj swoje cialo.. W razie W raz dwa do szpitala. ciekawe czy jak by sie cos dzialo zatrzymywali by porod.. Jak by były mocne od razu bys trafila do szpitala. Mnie z poczatku bolało skurcze i to baardzo jak mocny okres ale na ktg wychodziły slabe skurcze a nawet niektóre nie takze nie denerwuj sięMam 36tc wlasnie nie mowil mi jakie na ktg wychodza tylko po jego reakcji na zapis troche sie przestraszylam bo mowil ze juz takie skurcze pani ma. szyjke tez mam zamknieta nie chce zeby porod wyprzedzil cesarke
Ja mam silne skurcze juz od 3 tygodni i poki co porodu nie bylo,moze to przepowiadajace? Ale kazdy odczuwa inaczej, jesli czujesz ze to juz to moze lepiej sorawdzic czasami akcje porodowe sa szybkie i to ze szyjka wczoraj byla zamknięta to nie znaczy ze dzisiaj tez jest...Mam 36tc wlasnie nie mowil mi jakie na ktg wychodza tylko po jego reakcji na zapis troche sie przestraszylam bo mowil ze juz takie skurcze pani ma. szyjke tez mam zamknieta nie chce zeby porod wyprzedzil cesarke
No wlasnie ta szyjka roznie z nia bywa tu dziewczyny tez opisywaly ze szyjka ok a za dwa tygodnie juz rozwarcieJa mam silne skurcze juz od 3 tygodni i poki co porodu nie bylo,moze to przepowiadajace? Ale kazdy odczuwa inaczej, jesli czujesz ze to juz to moze lepiej sorawdzic czasami akcje porodowe sa szybkie i to ze szyjka wczoraj byla zamknięta to nie znaczy ze dzisiaj tez jest...
Mam 36tc wlasnie nie mowil mi jakie na ktg wychodza tylko po jego reakcji na zapis troche sie przestraszylam bo mowil ze juz takie skurcze pani ma. szyjke tez mam zamknieta nie chce zeby porod wyprzedzil cesarke