reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Gosika88 nie pisałam tego żeby cię zdenerwować ;)

Wiem, spokojnie ;)

w57vdqk38htkkpep.png

reklama
Z tymi kurierami jest różnie, zależy od osoby. Ale jak ostatnio przywieźli do babci duży materac był tata, by to wnieść, ale fajnie kuriera poprosiłam i wniósł do środka (tata idzie w czerwcu na operację bioder, ja ciężarna). Wjechał pod same schody - niby tylko kilka schodków do domu, ale niejeden by powiedział, a co go to obchodzi... Więc są ludzie i ludziska :p

@MB91 i @sredec1982 super wieści. Razem z wami się cieszę. Ale nie zmienia to faktu, że teraz macie szaleć;) Wszystko powoli, spokojnie, ale przede wszystkim leżeć nam tam proszę i uwazac na wasze dwupaki :D

Zaś u mnie chyba kiepsko. Od jakiegoś czasu na podwórko przychodzi od sąsiada pies mieszaniec taki likiput w porownaniu do naszego, który chyba zaplodnil naszą suczke - owczarek belgijski. Już mówiłam sąsiadce jakoś w styczniu, żeby coś zrobiła z dziurą, którą sobie wykopał. W nocy naszą suczke wypuszczamy, bo siedzi w kojcu... Od stycznia nie umiem sie go pozbyć, bo nawet na swoim podwórku Amelka nie może zostać sama, obsikuje moje tuje i krew mi to wszystko podnosi. Wczoraj zaś był, wiec ubralam się szybko, wzięłam męża chodaki i chcąc go wygonic, rzuciłam niefortunnie tymi klapkami. Jak mi sie coś naciaglo z prawej strony z boku brzucha. No masakra. Musialam dziś rano jechać z Amelka do przedszkola, to zaraz pojechałam też do miasta dokupić i wymienić.farby, podjechalam do kika, ale tak mi dziwnie... Slabo, dziwnie mam w podbrzuszu...
Dziś cały dzień moje jajniki chyba swiruja... Jakby na miesiaczke. Czy to coś poważnego? A jeszcze wczoraj wam pisałam, że nie mam na co narzekać... Kurcze mam cykora, że coś poporstwilam... Mialyscie też tak?:oops: No k....a żeby tak przez psa sąsiada....:realmad:

Ja mam wypis, ale dalej czekam do 14, bo dopiero o 14 mój odbierze samochód z przeglądu.
Na wypisie z soboty młoda ważyła 1585 gram. Chyba mało co ? Jak na 32 tydzień w finiszu?
Dzisiaj weszłyśmy sobie w 33 tydzień - więc chociaż jeszcze ten miesiąc wytrzymać.

@szczesliwa66 to za chwile prawie [emoji3]

A która to przed świetami ma CC? Kurczę tyle nas jest, że kojarzę, że są wśród nas takie które już lada moment, ale nie pamiętam dokładnie które to kobietki [emoji39]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bede miec na koniec kwietnia *_* 1600g na 31 czy 32 tc chyba dosc malo.. Moja miala w 32 2300 prawie *_*

Napisane na LG-M320 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry