sredec1982
Fanka BB :)
JaDziewczyny, a która z Was rodzi naturalnie i po raz pierwszy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JaDziewczyny, a która z Was rodzi naturalnie i po raz pierwszy?
Ja przed ciążą ważyłam około 50kg do wzrostu 163cm (jakiś miesiac temu miałam 14kg na plusie). Mimo, iż byłam szczupła moja dziewczynka w zeszły czwartek ważyła już 2,5kg, wtedy byłam w 34tc. Lekarz mówił, że powinna się urodzić taka ani za duża ani za mała (takie przeciętnej wagi dziecko).
Czy ktoś tu będzie rodził po raz pierwszy?
No ja wiem ze 3 kg ponad bedzie miala jak nic *_* Chyba ze mam blad pomiarow,ale w ostatniej ciazy co do grama zgadzalo mi sie z jej wyliczeniami...To nie jest malo bo moja malutka w poprzedniej ciazy w 31tc miala 1400g to twoje duze
Oj to lada chwila może się u Ciebie zacząć trzymam kciuki i szybkie i szczęśliwe rozwiązanie i dla Was dziewuszki też. Niedługo się zacznie seria a ja jeszcze tyle czasu. 31 tydzień.Ja już mam 38tc ale synuś poniżej 3kg, więc leżę i staram sie przetrzymać święta. Zobaczymy, nie czuję się najlepiej, calymi dniami i nocami skurcze, ogólnie słabo mi, a mam b. Dużo pracy takiej przy komputerze więc nie mogę tu Wam odpisywać. Jednak cieszę się że wszystkie szpitalne historie kończą się dobrze i mam nadzieję, że sookojnie minie Wam ten czas teraz to już chyba każda z nas z niecierpliwością czeka, a jednocześnie dobrze by było, gdyby udało się taj nam wszystkim bez przygód i komplikacji doczekać w dobrym samopoczuciu do terminu ))
Ja mam wypis, ale dalej czekam do 14, bo dopiero o 14 mój odbierze samochód z przeglądu.
Na wypisie z soboty młoda ważyła 1585 gram. Chyba mało co ? Jak na 32 tydzień w finiszu?
Dzisiaj weszłyśmy sobie w 33 tydzień - więc chociaż jeszcze ten miesiąc wytrzymać.
@szczesliwa66 to za chwile prawie [emoji3]
A która to przed świetami ma CC? Kurczę tyle nas jest, że kojarzę, że są wśród nas takie które już lada moment, ale nie pamiętam dokładnie które to kobietki [emoji39]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom