reklama
szczesliwa66
Fanka BB :)
To nie jest malo bo moja malutka w poprzedniej ciazy w 31tc miala 1400g to twoje duzeJa bede miec na koniec kwietnia *_* 1600g na 31 czy 32 tc chyba dosc malo.. Moja miala w 32 2300 prawie *_*
Napisane na LG-M320 w aplikacji Forum BabyBoom
Brzuszkowa
Nasza dziewczynka w 30 tc wazyla 1450g, teraz jestem w 32 tc i ciekawe co będzie przy kolejnej wizycie 10.04. Niby od 30tc dziecko przybiera na wadze jakieś 200g/tydzien... tzn. że szybciej rosną
Katerina1985
Ja przed ciążą ważyłam około 50kg do wzrostu 163cm (jakiś miesiac temu miałam 14kg na plusie). Mimo, iż byłam szczupła moja dziewczynka w zeszły czwartek ważyła już 2,5kg, wtedy byłam w 34tc. Lekarz mówił, że powinna się urodzić taka ani za duża ani za mała (takie przeciętnej wagi dziecko).
Czy ktoś tu będzie rodził po raz pierwszy?
Czy ktoś tu będzie rodził po raz pierwszy?
MB91
No właśnie ja ostatnio też mały apetyt coś miałam. Może dlatego, że brzuszek wysoko i mi wszystko uwierało. Ale teraz się opuścił - więc może odzyskam apetyt.
Podobno ważne jest to by dzieciątko przybierało na wadze [emoji4]
A Zuza w 2 tygodnie przybrała jakieś 200 gram.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podobno ważne jest to by dzieciątko przybierało na wadze [emoji4]
A Zuza w 2 tygodnie przybrała jakieś 200 gram.
Ja już mam 38tc ale synuś poniżej 3kg, więc leżę i staram sie przetrzymać święta. Zobaczymy, nie czuję się najlepiej, calymi dniami i nocami skurcze, ogólnie słabo mi, a mam b. Dużo pracy takiej przy komputerze więc nie mogę tu Wam odpisywać. Jednak cieszę się że wszystkie szpitalne historie kończą się dobrze i mam nadzieję, że sookojnie minie Wam ten czas teraz to już chyba każda z nas z niecierpliwością czeka, a jednocześnie dobrze by było, gdyby udało się taj nam wszystkim bez przygód i komplikacji doczekać w dobrym samopoczuciu do terminu ))Ja mam wypis, ale dalej czekam do 14, bo dopiero o 14 mój odbierze samochód z przeglądu.
Na wypisie z soboty młoda ważyła 1585 gram. Chyba mało co ? Jak na 32 tydzień w finiszu?
Dzisiaj weszłyśmy sobie w 33 tydzień - więc chociaż jeszcze ten miesiąc wytrzymać.
@szczesliwa66 to za chwile prawie [emoji3]
A która to przed świetami ma CC? Kurczę tyle nas jest, że kojarzę, że są wśród nas takie które już lada moment, ale nie pamiętam dokładnie które to kobietki [emoji39]
reklama
Gosika88
Prawdopodobnie jaDziewczyny, a która z Was rodzi naturalnie i po raz pierwszy?