reklama
Blondynka1988
Fanka BB :)
kamilaasami
Jeny ale zrobiłam błąd ... Wzięłam dwulatka na spacer bez wózka... mieliśmy się wyrobić w godzinkę i przyjść na drzemkę ... Zeszło nam się dwie godzinki i pod klatką już był taki lament jakby go ze skóry obdzierali... Byl tak zmęczony że schody na syrenie pokonał ... Później przytuliłam go mocno ciągle łkajacego i do lozeczka ... Padł w sekundę ... Ale nigdy więcej spacerów w porze drzemki !!!
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Gosiaczek1202
Witajcie dziewczynki
Wymazy przyszly i wychodze ze szpitala hurra .Tyle ze mamam sie oszczędzać .PAN doktor stwierdzil ze za bardzo zaszalam i dlatego macica sie zbuntowała i dostala skurczy
Wymazy przyszly i wychodze ze szpitala hurra .Tyle ze mamam sie oszczędzać .PAN doktor stwierdzil ze za bardzo zaszalam i dlatego macica sie zbuntowała i dostala skurczy
szczesliwa66
Dziewczyny jak macie ta apke z rossmana w telefonie to tam trzeba kliknac na rossne i zarejestrowac ze spodziewacie sie dziecka. Ja tak zrobilam i na drugi dzien dostalam meila zeby odebrac te pampersy. Nie jestem pewna do konca ale mi sie tez wydaje ze od 34tc daja ale nie wiem tego na 100%
szczesliwa66
A co do proszku to ja uzywam kapsulek ariela i plynu cocolino i w tym piore nigdy nie uzywalam specjalnych proszkow czy plynow dla niemowlat.
Nakładki na sutki? Chodzi o kapturek?
Hehe skąd ja to znam mój ma 1.5 roku poszłam ostatnio z nim na spacer bez wózka trochę za daleko odeszlismy od domu i jak już mieliśmy wracać zrobil taka awanturę bo chciał iść dalej więc położył się na chodniku i płakał i się rzucał poczekalam chwilę myślałam że mu przejdzie ale on jest taki uparty że masakra nioslam go cała drogę w ryku wymachujacego rękami i nogami więc wozek teraz zawsze idzie z namiJeny ale zrobiłam błąd ... Wzięłam dwulatka na spacer bez wózka... mieliśmy się wyrobić w godzinkę i przyjść na drzemkę ... Zeszło nam się dwie godzinki i pod klatką już był taki lament jakby go ze skóry obdzierali... Byl tak zmęczony że schody na syrenie pokonał ... Później przytuliłam go mocno ciągle łkajacego i do lozeczka ... Padł w sekundę ... Ale nigdy więcej spacerów w porze drzemki !!!
reklama