reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Kurczę Ty to masz normalnie historie.. Masakra jakie dzieci potrafia byc... Moze lepiej jedz do rodzicow zrob im obciach.. Takie słownictwo nie bierze się z znikąd:\ szkoda Twojej malej bo jak nie dzieci w przedszkolu to w autobusie:\ wiesz kiedys moze sie to na niej odbić moze ale nie musi oczywiście bo jak dla mnie on znenca się psychicznie.. Wiem ze to male dziecko ten chlopak ale musi znac granice... Skoro rodzice mu je nie wyznaczyli to musi albo dyrektorka albo Ty:\ kurvze trzymam kciuki zeby sie to wyjaśniło..

To jest calyr czas ten jeden chłopak. A w przedszkolu cwaniak przy nauczycielce nic, a jak tylko wyjdzie coś skserowac, to już zaczepia Amelke. Jego rodzice mieszkają w tej samej miejscowosci co my, wszyscy się znają. Nie chciabym niezdrowej atmosfery z nimi we.wsi, ale nie będę patrzeć na to wszystko z założonymi rekami rękami. Nie dam krzywdzic córki, ktora chyba jest za dobra. Nigdy nie uczyliśmy ja agresji a ze słownictwem uważamy. Ach, nigdy nie sądziłam, że będziemy mieć takie nieprzyjemności...

reklama
To jest calyr czas ten jeden chłopak. A w przedszkolu cwaniak przy nauczycielce nic, a jak tylko wyjdzie coś skserowac, to już zaczepia Amelke. Jego rodzice mieszkają w tej samej miejscowosci co my, wszyscy się znają. Nie chciabym niezdrowej atmosfery z nimi we.wsi, ale nie będę patrzeć na to wszystko z założonymi rekami rękami. Nie dam krzywdzic córki, ktora chyba jest za dobra. Nigdy nie uczyliśmy ja agresji a ze słownictwem uważamy. Ach, nigdy nie sądziłam, że będziemy mieć takie nieprzyjemności...
Ja wiem ze to ciężka sytuacja.. Ale póki ten chłopak bedzie znecac sie nad Twoja corka to niezdrowa atmosfera bedzie... A szkoda malej bo ona serio cierpi.. Jak raz zwrocisz jemu uwage to chyba się nic nie stanie... A on musi sie zacząć miec respekt do innych ludzi.. A nie ze ona robi co chce i nie ponosi kary.. Dobrze uczysz swoja corke baardzo dobrze:) Ty nie masz sobie co zarzucić co do wychowania tylko rodzice tego chłopca.. Moze zadzwon do nich moze nie wiedzą co się dzieje..

Jestem po ktg, zapisy ok i badaniu ginekologicznym też ok. cieszę się że wracam do domu ale nie rozwiązało to moich dolegliwości. Mam wziąć nospe 3 na dzień i zobaczymy czy coś się zmieni. Infekcji też nie mam. Jednak szybka reakcja zmiana płynu do miejsc intymnych podziała. Tyle wracam do domu i mam leżeć leżeć i jeszcze raz leżeć.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem po ktg, zapisy ok i badaniu ginekologicznym też ok. cieszę się że wracam do domu ale nie rozwiązało to moich dolegliwości. Mam wziąć nospe 3 na dzień i zobaczymy czy coś się zmieni. Infekcji też nie mam. Jednak szybka reakcja zmiana płynu do miejsc intymnych podziała. Tyle wracam do domu i mam leżeć leżeć i jeszcze raz leżeć.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Super.dobrze że wyniki wszystkie ok, teraz będziesz spokojniejsza:) odpoczywaj.to już czas na zwolnienie tempa.

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

@nknatalia to super że wszystko ok, nie przemęczaj się za bardzo
@Brzuszkowa może będzie trzeba umówić się na spotkanie z rodzicami tego chłopca i przedszkolanka i znaleźć jakieś wyjście.
Ja już odpoczywam obiad zrobiony, ciuszki poprasowane i posegregowane rozmiarami w kartonie, czekają na szafę. Jutro mi przyjdzie pościel do łóżeczka, zamówiłam dzisiaj baldachim, staniki i koszule. Zostanie tylko wózek, szafę, komode i laktator kupić [emoji6] A propo laktatora kupujecie od razu elektryczny?

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pozyczylam elektryczny od siostry ona kupiła i jej sie nie przydal.. Wawalila niepotrzebnie kase. A ja przy malym musialam miec a teraz tez mam ale nie kupilam :)

@nknatalia to super że wszystko ok, nie przemęczaj się za bardzo
@Brzuszkowa może będzie trzeba umówić się na spotkanie z rodzicami tego chłopca i przedszkolanka i znaleźć jakieś wyjście.
Ja już odpoczywam obiad zrobiony, ciuszki poprasowane i posegregowane rozmiarami w kartonie, czekają na szafę. Jutro mi przyjdzie pościel do łóżeczka, zamówiłam dzisiaj baldachim, staniki i koszule. Zostanie tylko wózek, szafę, komode i laktator kupić [emoji6] A propo laktatora kupujecie od razu elektryczny?

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pierwszy raz miałam.ręczny, ale się tak namachalam, zectym razem stawiam na elektryczny:D Mam nadzieję, że tym razem nie będę miała problemu z pokarmem :p

reklama
Do góry