Brzuszkowa
Fanka BB :)
Kurczę Ty to masz normalnie historie.. Masakra jakie dzieci potrafia byc... Moze lepiej jedz do rodzicow zrob im obciach.. Takie słownictwo nie bierze się z znikąd:\ szkoda Twojej malej bo jak nie dzieci w przedszkolu to w autobusie:\ wiesz kiedys moze sie to na niej odbić moze ale nie musi oczywiście bo jak dla mnie on znenca się psychicznie.. Wiem ze to male dziecko ten chlopak ale musi znac granice... Skoro rodzice mu je nie wyznaczyli to musi albo dyrektorka albo Ty:\ kurvze trzymam kciuki zeby sie to wyjaśniło..
To jest calyr czas ten jeden chłopak. A w przedszkolu cwaniak przy nauczycielce nic, a jak tylko wyjdzie coś skserowac, to już zaczepia Amelke. Jego rodzice mieszkają w tej samej miejscowosci co my, wszyscy się znają. Nie chciabym niezdrowej atmosfery z nimi we.wsi, ale nie będę patrzeć na to wszystko z założonymi rekami rękami. Nie dam krzywdzic córki, ktora chyba jest za dobra. Nigdy nie uczyliśmy ja agresji a ze słownictwem uważamy. Ach, nigdy nie sądziłam, że będziemy mieć takie nieprzyjemności...