reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Dziewczyny, piszecie, że pierzecie. A w jakim proszku, płynie robicie pranie? Przy pierwszej córce nie używałam specjalnych środków, a zwykłe proszek E i płyn silan...

reklama
Brzuszkowa ja na początku bez płynu do płukania (ograniczam chemię) i w płatkach mydlanych dzidzius. Zobaczymy ... Jak coś na skórze wyjdzie to będę zmieniac.

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Też mam zakupy w aptece zaplamowane. Myślałam o stacjonarnej aptece, ale jak widzę wszystkie zaopatrujecie się w internetowej... W jakiej składanie zamówienia? Wychodzi to taniej? Byłabym wdzięczna za jakiś link :)

Apteka Gemini - ja zaoszczędze jakieś 50 zł na moich zakupach [emoji16] Plus dowóz do domu - 10 zł. No i nie stoisz w kolejce i nie wdychasz chorób ludzi z kolejki [emoji39]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pranie w Vizir, i niebieski lenor:) na razie nie chce stosowac hipo alergiczne bo jak dziecko nie jest to po co. A myc mala bede nie żadnym emolium tylko mydlem bambino :)

A jak to zrobiłaś, że miałaś za 1gr?
Teoretycznie zakładając kartę rossmana rossne pieluchy należą się za 1 gr. Ja już 2 założyłam,pisałam do nich w tej sprawie że dalej nie mam takiej możliwości i echo..same reklamy dostaje. Więc już się nie nastawiam że każdy dostanie taka paczkę.

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Teoretycznie zakładając kartę rossmana rossne pieluchy należą się za 1 gr. Ja już 2 założyłam,pisałam do nich w tej sprawie że dalej nie mam takiej możliwości i echo..same reklamy dostaje. Więc już się nie nastawiam że każdy dostanie taka paczkę.

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Trzeba się przejść osobiście

w57vdqk38htkkpep.png

Hej dziewczyny [emoji6]
Trzymam kciuki za wizyty !
@caltha, super Krzysiek rośnie ! Oby tak dalej! [emoji6]
Ja piorę w Jelp, a to dlatego, że starszy alergik i jelp działał najlepiej także obojgu będę prała w jelpie.
Co do pampersow za grosz to ja np dostałam maila, że mam do odbioru, a moja siostra nie. Poszła tam osobiście i powiedzieli jej, że należą się tylko tym, którzy dostaną maila.. wiec nie wiem jak to jest..
@Blondynka1988, bierzesz Probiotyk??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry