reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Byłam osobiście i powiedziano mi że musi przyjść informacja żeby odebrać.. u Ciebie nie było info i dostałaś?

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
To ja już nie wiem, chyba losowo wysyłają te maile. Ja info dostałam. Dziwna sprawA

w57vdqk38htkkpep.png

reklama
Teoretycznie zakładając kartę rossmana rossne pieluchy należą się za 1 gr. Ja już 2 założyłam,pisałam do nich w tej sprawie że dalej nie mam takiej możliwości i echo..same reklamy dostaje. Więc już się nie nastawiam że każdy dostanie taka paczkę.

Wysłane z mojego SM-N950F przy
użyciu Tapatalka

Ja w zeszłym tyg. założyłam na telefonie tę aplikacje i żadna taka wiadomość do mnie nie dotarła :/

Hej dziewczyny u nas słońce pięknie świeci, aż chce się żyć [emoji16]ja już mam jedną turę poprasowanych ubranek, dzisiaj dokończę złożę 2 karton i później jak szafa nam przyjdzie to poukładam. Ja też mam kilka 52/56 ale już do 74 sobie posegreguje w szafie, i zrobie na karteczkach rozmiary i przykleje na kanty półek[emoji12]ja zamawiałam w aptece Gemini, przesyłka 10 zł, ciuszki pralam w persilu i złoty lenor do płukania. Na razie nie chce kombinowac z proszkamindla alergików, chyba Mała będzie drażnił to wtedy zmienimy.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry.
Ja starszym prałam w loveli a potem vizir sensitiwe i teraz też tak zamierzam. Płynie do płukania nie używam.

Ja oddzielnie kartę rossne zakładałam a potem aplikacja na telefon. Bo wg mnie to dwie rzeczy chociaż jak masz obie to rossne jest w aplikacji w telefonie. Klub Rossmann jest dla wszystkich a rossne dla mam. Nie wiem czy jasno napisałam.....

U nas też wiosny nie widać. Śnieg, zimno i wieje mocno. Chociaż wczoraj chyba widziałam bociany....

reklama
Co chodzi o te pampersy, to świta mi w głowie, że to dopiero od 34 tc. Sama założyłam 2 dni temu aplikację na telefonie rossne mamo, czy jakoś tak. Sama.jestem jeszcze 31+3 tc, więc zobaczę czy dostanę jakiego maila... Napiszę później ;)

Dzięki dziewczyny za informacje dotyczące aptek i środków do prania. Co chodzi o to drugie, to właśnie byłam ciekawa czy kipujecie specjalnie dla noworodków, czy zwykłe. Powiem, że moja Amelka jest niby alergikiem i ma atopowa skórę, ale tylko czasami jej coś wychodzi. Stosuję zwykłe środki, bo na codzień nic jej nie ma. A tsk na.marginesie powiem wam, że co chodzi o te alergie, to cały.czas coś.się dzieje z Amelka, tez przeziębienia i infekcje górnych dróg oddechowych. Nie wiedziałam co jeszcze zrobić. Więc jak miała 3 latka zaczęliśmy jeździć do poradni alergologicznej na prywatne wizyty, gdzie za jakieś 700,00 zl zrobiono Amelce badania na wykrycie alergii. Okazuje się, że nie.ma na nic alergii. A chodzimy do pediatry, dermatologa, to kazdy mówi, że jest alergikiem. No i bądź tu.mądry. Są opinie, że dopiero po 6 roku życia wyniki są wiarygodne... Do poradni jeździliśmy raz na.miesiąc, wizyta 120,00 zł plus jakieś 50km, no ale ważne by pomóc dziecku, by się nie meczylo. Mielismy kolejny raz jechać by zrobić jeszcze badanie na ewentualną astmę, ale co chwilę Amelka była chora, no i nie dojechaliśmy. Ale myślę sobie, by przed porodem jeszcze raz tam jechać, by zrobić to badanie. Tak do upewnienia się... Ale to tak na marginiesie :D

Do góry