reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Dziewczyny, piszecie, że pierzecie. A w jakim proszku, płynie robicie pranie? Przy pierwszej córce nie używałam specjalnych środków, a zwykłe proszek E i płyn silan...

reklama
Brzuszkowa ja na początku bez płynu do płukania (ograniczam chemię) i w płatkach mydlanych dzidzius. Zobaczymy ... Jak coś na skórze wyjdzie to będę zmieniac.

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Też mam zakupy w aptece zaplamowane. Myślałam o stacjonarnej aptece, ale jak widzę wszystkie zaopatrujecie się w internetowej... W jakiej składanie zamówienia? Wychodzi to taniej? Byłabym wdzięczna za jakiś link :)

Apteka Gemini - ja zaoszczędze jakieś 50 zł na moich zakupach [emoji16] Plus dowóz do domu - 10 zł. No i nie stoisz w kolejce i nie wdychasz chorób ludzi z kolejki [emoji39]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pranie w Vizir, i niebieski lenor:) na razie nie chce stosowac hipo alergiczne bo jak dziecko nie jest to po co. A myc mala bede nie żadnym emolium tylko mydlem bambino :)

A jak to zrobiłaś, że miałaś za 1gr?
Teoretycznie zakładając kartę rossmana rossne pieluchy należą się za 1 gr. Ja już 2 założyłam,pisałam do nich w tej sprawie że dalej nie mam takiej możliwości i echo..same reklamy dostaje. Więc już się nie nastawiam że każdy dostanie taka paczkę.

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Teoretycznie zakładając kartę rossmana rossne pieluchy należą się za 1 gr. Ja już 2 założyłam,pisałam do nich w tej sprawie że dalej nie mam takiej możliwości i echo..same reklamy dostaje. Więc już się nie nastawiam że każdy dostanie taka paczkę.

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Trzeba się przejść osobiście

w57vdqk38htkkpep.png

Hej dziewczyny [emoji6]
Trzymam kciuki za wizyty !
@caltha, super Krzysiek rośnie ! Oby tak dalej! [emoji6]
Ja piorę w Jelp, a to dlatego, że starszy alergik i jelp działał najlepiej także obojgu będę prała w jelpie.
Co do pampersow za grosz to ja np dostałam maila, że mam do odbioru, a moja siostra nie. Poszła tam osobiście i powiedzieli jej, że należą się tylko tym, którzy dostaną maila.. wiec nie wiem jak to jest..
@Blondynka1988, bierzesz Probiotyk??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry